Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Cross Motor szerelöt keresek...

Cross Motor szerelöt keresek aki kijönne házhoz természetesen az utiköltséget állom. Balkány közelébe tudtok nekem segíteni?

Figyelt kérdés
2022. nov. 9. 17:34
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nem a benzin csapot kinyítottam 19-es akkor taníts meg 🥰 én családomban senkí nem mocizik én vagyok csak nagy rajongó. Ha itt lehetne posztolni képeket akkor meg tudnám neked mutatni hogy miröl beszélek sajnos a nevét nem tudom. De a benzin csapot azt tudom jogy meg kell nyitni kulcsal felkapcsolok utána benzincsap. Amotor háztető alatt van egy picike fekete kar fel meg lefele írányban lehet rakni és nekem felfele volt és lefele kell rakni.
2022. nov. 10. 19:37
 22/25 A kérdező kommentje:
Hol tudom neked átküldeni? Viber?
2022. nov. 10. 19:39
 23/25 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem szivató volt?
2022. nov. 10. 21:16
 24/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Holnap meg kérdezem 🙃☺️☺️☺️☺️☺️😅.
2022. nov. 10. 21:36
 25/25 A kérdező kommentje:
Na este jön a szerelő új akumlátort hozz bele. Mar tudtam váltani igazatok volt. Sokkal tisztábban ment a moci sokkal jobb volt nem féltem kimentem vele a kapun be indítottam mentem eggyesbe pici sebesség és kettesben tovább. Jóvolt sokkal jobb volt. Csak leváltani eggyesben elfelejtettem. 😉😉😉😅😅😅. De mar tudom
2022. nov. 11. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!