Cross Motor szerelöt keresek aki kijönne házhoz természetesen az utiköltséget állom. Balkány közelébe tudtok nekem segíteni?
Igen ez a problémám. Nem merek váltani. De tegnap ki füstölt az aksi pénteken veszünk bele újat. Még kezdő vagyok. Az mért van hogy ha berugom beindul de ha elengedem a gázkart le is ál?
Ezt még nem tudom. Eddig amúgy nem ált le csak tegnap hogy kifüstölt az aksi ma már ez várt rám berugtam beindul minden elindulok vele és mikor le akarok vele álni mármint hogy csak robogjon le is ál. Ezt még nem tudom köze lehet ahoz hogy nem váltottam?
Igazság szerint 146centi vagyok alig éri a talajt a lábam mikor ráülök a mocira de viszont egy gyermek crossrol beszélünk ami kb 60kilóméterorás sebességel megy. Vagy 70.. és a súlyom is csak 43 kiló. 125ccm barton 77 ez van elöl jászmotor Nyíregyházán vettem ha be írod a googleba akkor ki is adja a mocit.
Nagyon félek hogy kikapom véletlenül egy kerékre. Mert ma is már mikor be indult kiment egy kerékre amit eddig nem csinált. És attol is félek hohy holnap elindulok vele és le ál 🤣🤣🤣🤣🤣 mert akkor be kell rugni xD
Tehát rövidre zártad az akkut és nem nyitottad ki a benzincsapot?
Valóban sokat kell még tanulnod, csak így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!