Ha most szeretnék venni egy nagymotort, akkor hogy érdemes rendezni a kötelezőt és a forgalomból való kivonást télre?
Jól gondolod.
Már online is lehet intézni:
Totál hülyeség lenne a semmire fizetni a biztosítást és az adót.
Én se értettem, hogy miért ilyen drága, de elsőre ennyi jött ki a K&H-nál, ahol a kocsim és az 50-as motorom is van. De ez lesz az első nagymotorom, és korábban olvastam,
hogy vannak akik télre kivonatják forgalomból, mert drága a biztosítás, így azt hittem tényleg ennyi. Este a netrisken is kiszámoltattam, és az már 15 ezres díjat adott évesre ugyanitt, viszont azért ott is voltak 50-80 ezres ajánlatok.
A biztositas.hu oldalon tudod megkötni a legolcsóbbat, a sok beírt adat alapján kikeresi a rendszer a legjobbat, kedvezményeket is kapsz, ha bejelölsz egyet pontokat.
Mivel télen úgysem akarnád használni, én a helyedben nem most venném meg a motort, hanem márciusban. Tudom hogy már kinéztél egyet, de biztos hogy 3 hónap múlva is fogsz találni neket tetszőt, talán ugyanazt amit kinéztél, mert ilyenkor nem nagyon vesz senki motort.
És kivonatni télire a forgalomból szerintem nem éri meg.
Most olvastam, hogy a kivonási díj 2300 forint, a visszahelyezési pedig 10.900 forint, ami valószínűleg emelkedni fog januártól.
Keresd ki a biztosítás.hu oldalon a legelőnyösebb ajánlatot és megoldódik a probléma. Én is azt mondom, hogy 10-15 ezernél nem lehet több a díj.
Valamint évenként le kell mondani évfordulóra és újrakötni (sokszor ugyanaz a biztosító ajánl kevesebb díjat így), ezzel is olcsóbb lesz az éves díj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!