Miert ilyen nehez talalni normalis hozzaerto szerelot?
Most vagyok a 4. Szerelonel, o az elso aki radugta valami laptopra a kocsit(nem ertek hozza)
Egy golf 4esem van 1.4benzin, dadogott… 3szaki allitasa szerint fals levegot sziv de nem tudjak hol :D ide elvittem itt valami adatokat nezet stb es meg is mondta mi a baja(holtpont jelado) jelentsen ez barmit is, kicserelte es patika.
Ez volt 30ezer anyaggal egyutt…
A márkaszervizekben jószerivel kicserélők emberek vannak, nem javítók. A szakma felhígult. Talán már nem is annyira nagyon jól jövedelmező. Meg régen a kéziszerszámok, gépek elegendőek voltak, a kütyük meg nagyon drágák, a szoftverek nemkülönben.
Nem mai, meg nem is felel a kérdésedre, meg nem is mai:
Német tévések csináltak olyant, hogy az egyik pipát lelazították a gyertyán. Négy különböző szerelőhöz elvitték. Három különböző számlát kaptak, nem kevés pénzről. Nem! Nem az volt, hogy a negyedik nem adott számlát. Ő nem kért semmit az öt perces munkáért.
1 hiba:
Alapjárat hullámzik, ECU korrigálja mindig az O2 szenzor értékeit.
Hiba oka: kuplung oldali szimering kopott, ott falsh levegőt kap a kartergáz-rendszer, +levegőt adagol az üzemanyaghoz ezért...
Jöjj rá.
Még 30 éves tapasztalattal is szopás.
Amúgy én tökre nem értem ezt a dolgot.
Márkaszervizben céges kocsira elkértek 100 ezret 4 gyertya cseréjére, a gyertyák árát tripla annyiért mint amennyiért magadnak megveszed. Majd kiderült elég hamar, hogy 4-ből 2 gyertya rossz amit a kocsiba raktak.
Vissza vittem, 10 perc alatt cserélték. 10 perc munka 100 ezer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!