Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egyáltalán türelmes...

Köles kérdése:

Van egyáltalán türelmes vezetésoktató?

Figyelt kérdés
Tudtok név szerint türelmes oktatót a Csigavérnél, akivel a forgalmit a 3. kerületben lehetne tanulni? Olyan oktatót szeretnék, aki nem kapja fel a vizet a hibázásaimnál és nem tol le minden bakinál. Félek, ha csak úgy találomra váltok, kifogok egy ugyanilyet, esetleg még rosszabbat. A mostanira az iskolában azt mondták, nagyon türelmes...
2010. szept. 28. 20:32
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Nos, érdekes, amit itt írogattatok a végére. Megint voltam órán... A kötelező óraszám végét jártam, persze a feladatok egy részét még meg sem mutatta az oktatóm és nagy nehezen kihúztam belőle, hogy legalább még plusz ugyanennyit kell járnom rutinra és a forgalminál is erre számítsak, ami pénzben azt jelenti, hogy még egyszer ki kell fizetnem egy komplett tanfolyam árát... Azért elég fura, hogy ezt előre nem közölték... (Mint kiderült sokan így vannak ezzel, akik még korábban nem vezettek, pedig ebből kéne kiindulni, nem abból, hogy már profin megy a vezetés...)
2010. okt. 1. 18:11
 22/22 Keeper válasza:
Van. Bár nem Budapesten tanultam, más nagyvárosban. Az én vezetésoktatóm is letolt, ha valami orbitális baromságot csináltam, de türelmesen tanított, és elismerte, ha nekem volt igazam (mind a 2 alkalommal ^^) és azt kell mondjam, 2 év alatt egyszer nem okoztam semmilyen galibát közúton. Azt még hozzátenném egyik előttem szólónak, hogy az oktatóm nem örült, mikor mondtam, hogy vezettem már...
2010. okt. 7. 01:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!