Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Adott egy Bora 2002es benzines...

Adott egy Bora 2002es benzines. És a jobb oldali lámpa fehér műanyag tekerőt tekerem jobbra majd ugye balra de egyáltalán nem mozdul a lámpa magassága, na most akkor új lámpát kell vegyek bele vagy van valami más módszere a beállításához?

Figyelt kérdés
Illetve hogyan tudom beallítani itthon normálisan a lámpa állását? Mivel ha tavolsagival megyek akkor se vilagitom ki a másik szemét aki velem szembe jön így valszeg rosszul van beállítva.

2022. nov. 2. 20:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nézzél valahogy bele, mert lehet eltört belül a mozgató mechanika. Én is így jártam, hogy egy kis műanyag gömbfej eltört a lámpában. Persze külön nem lehet venni.
2022. nov. 2. 20:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Azokra a reccékre gondolsz,hogy az törhetett el?
2022. nov. 2. 20:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem az tört el amin billen a foncsor a lámpán belül
2022. nov. 2. 20:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Aha szóval cserés az egész lámpa így hogy nem mozog.
2022. nov. 2. 20:47
 5/9 krwkco ***** válasza:

Jól próbálod?

Tompítottal? Egy faltól 5-10 méterre kell állni és a lámpákat egyesével letakarva a vízszintes sötét-világos határnak kell fel-le mozogni.

És a lámpákon általában 2 beállító van. Az inkább oldalra levő az oladalirányú mozgást, a középfelé levő a függőleges mozgást állítja.

Egyik lámpa sem csinálja amit kellene? Mindkettő nem valószínű, hogy egyszerre eltört.

2022. nov. 2. 22:01
 6/9 A kérdező kommentje:
A bal első az teszi a dolgát, jobbra balra fel le, de a jobb oldali lámpa semerre, no nem lehet az,hogy az előző tulajdonos annyira tekertem,hogy a fehér műanyag leugrott a menetről?
2022. nov. 2. 22:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kérnek vagy 5k-t egy bontott lámpáért, ne bonyolítsd jobban az életed.
2022. nov. 3. 13:24
 8/9 A kérdező kommentje:
Közben megoldótott, a műanyag csavar túlságosan is ki volt csavarva.
2022. nov. 4. 20:35
 9/9 krwkco ***** válasza:
Szuper. :-)
2022. nov. 4. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!