146 cm lány 25 éves. Valaki, aki jártas ebben segítene nekem? Elszeretnék kezdeni motorozni, de nem tudom az én törpe méretemmel hány cm3 motor felelne meg? Nem értek a motorokhoz.
#15 Aki ilyeneket irkál, hogy "sok ismerősünk van", na az olyanoktól nem kell félni, ott csak száj van, meg képzelőerő.
#20 Fú hallod nagyon kemény volt nyomozz már le légyszíves engem is. :DDD
Értem én, hogy 12 éves vagy és keménykedni akarsz, de szerinted hihető ez a sztori? Komolyan elhiszi neked ezt bárki is?
- 146cm
- Szülőktől kell engedély motorozáshoz
- Hihetetlen komoly kapcsolataid vannak és bárkit lenyomozol 10 perc alatt
Ja aha, 12 éves vagy, mindent megmagyaráz. Menj mesét nézni, ne GyK-n púposkodj, motorozáson meg főleg ne gondolkozz, mondtam már az előbb is, hogy nem gyerekeknek való.
#19 Te voltál te maffiózó. Még a számokat sem ismered?
Nem tudom mennyire lehetsz kemény, ha 25 évesen szülőtől kell engedély. :D Barátom, adok egy jó tanácsot: nem kell letagadni az életkorodat. Mind voltunk 12 évesek, mind mondtunk tipikus 12 éves hülyeségeket. Nem szégyen 12 évesnek lenni. Egyszerűen fogadd el, hogy annyi vagy.
A személyem lenyomozását még mindig várom, kiírhatod nyugodtan ide publikusba is. Név, cím, telefonszám, autóm rendszáma... amit csak kinyomozol. Hajrá!
Borzalom hogy nem tudsz egy értelmes mondatot magyarul leírni!!!
" nekem meg kora felelne meg. "
" motrot"
10. A tiedhez is nyomtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!