Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autód van (típus,...

Milyen autód van (típus, évjárat, motor)?

Figyelt kérdés
Mi az amit szeretsz benne, és mi az amit nem?
2022. okt. 31. 17:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%

2021 a4 2.0tfsi

Röhejes fogyasztás, eszméletlen jó menetdinamika, baromi csendes, és szinte nem létezik az a kanyar amit ez nem vesz be!

Olyan dolog amit nem szeretek benne, olyan egyelőre nincs, majd biztos lesz..

2022. nov. 1. 06:58
 12/17 anonim ***** válasza:
55%

Kia Niro PHEV 2022, full felszereltség.

Mindent szeretek benne.

2022. nov. 1. 07:43
 13/17 anonim ***** válasza:
55%

Saabosok mindenhol :D

9-3 NG 1.9 tid

Amit szeretek: stabil az úton, alig fogyaszt, tud menni mint a bolond, kényelmes, night panel. Tökéletes utazóautó.

Amit nem: nem esik kézre az ablakemelő kapcsolók és elég sokszor előfordul amikor a parkoló jegy miatt lehúznám az ablakot, hogy a hátsót engedem le :D

És fapados, nem került bele az a nagyon klassz műszerfalból kiugró pohártartó.

2022. nov. 1. 08:20
 14/17 anonim ***** válasza:
65%
1998-as Suzuki Swift 1.3 8v szeretem de csak GL ami nekem már kevés jövőre szeretnék egy klímás GLX-et de két autót nem tudok fenntartani így az elsőt lehet el fogom bontani, kár lenne érte mert jó a lemeze, de nem fogom eladni valami pizza futárnak, hogy szét krja.
2022. nov. 1. 12:11
 15/17 anonim ***** válasza:
77%
2004-es, első generációs Toyota Yaris 1.3 (87 LE, 2SZ-FE motorkód). Elsősorban futárautónak kellett volna, de nincs pénzem másikat is fenntartani, így most ez az autóm mindenre. Szeretem benne, hogy a 87 lóerőhöz csak 900 kg az autó. Jókat lehet vele menni. :D Azt is szeretem, hogy mindenhol könnyedén el lehet vele férni. Amit nem szeretek benne, az a kinézete, meg a kicsi csomagtartója.
2022. nov. 1. 14:24
 16/17 anonim ***** válasza:
78%

Toyota Corolla E11 1332ccm 89LE, 1999.

205ezer km-nél vettem 5 éve, most van benne 380ezer. Egy váratlan meghibásodás volt eddig, elromlott a termosztát.

Minden kopó alkatrészt időben cserélek, így baja eddig nem volt, minden része kifogástalan, műszaki vizsgákon megjegyzés nélkül megy át. Olajfogyasztása 0.5-1liter/10ezer km. Egyedül az emelési pontnál van pár rozsdapötty, az alja mint egy átlag 5-6 éves autóé.

Városi forgalomra pont elég, erősebb így is mint ami feltétlen muszáj. Tempós Budapesti közlekedés, erős kigyorsítások tarthatóak vele.

Fogyasztása:

városban 6.2-6.5l,

országúton 90-100-as tempónál 5.8-6.2l,

pályán 130-al 7l,

pályán 170-180-nal (ez a végsebessége) 12-13l.

Amit szeretek benne:

- megbízhatóság, minden előre tervezhető vele,

- a formája,

- szerelhetőség (minden szerszám elfér, semmilyen spec eszköz nem kellett sehová)

- alkatrészellátottság,

- alacsony szervizköltség (5 év 175e km alatt 370ezer Ft)

Amit nem szeretek benne:

- szélzaj,

- lassan előjönnek a lakkhibák,

- nincs hely tetőcsomagtartónak.

A következő 5-6 évben nem tervezek másikat venni, inkább kap egy teljes új fényezést.

Az utódja valamilyen hibrid lesz.

2022. nov. 1. 18:18
 17/17 anonim ***** válasza:
69%

+ pont amit szeretek benne, hogy ha szlalom pályára megyek csak kiveszem a felesleges üléseket, hátra teszem az akkut, és megnézem az olajszintet.

A független hátsó felfüggesztésnek köszönhetően egész jól tud kanyarodni.

Még ha egyet hemperegnék is vele, köv hónapban tudok venni egy másikat.

A Corollás voltam.

2022. nov. 1. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!