Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Adott egy kereskedés(Debrecen...

Adott egy kereskedés(Debrecen Sámsoni út) lefoglalóztak egy autót, amit korábban én néztem ki, azt az autót már egyáltalán nem adhatják el nekem?

Figyelt kérdés
Semmilyen esetre sem? Akkor sem ha többet fizetnék érte?

2022. okt. 30. 16:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Amikor ezt tőlük kérdezted , mit mondtak?
2022. okt. 30. 17:07
 2/3 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
30%

Nagy valószínűséggel már nem fogják neked eladni, még akkor sem, ha többet fizetsz érte.

A foglaló - az előleggel ellentétben - nem jár vissza az üzlet meghiúsulása esetén. Persze lehetne azt mondani, hogy a kereskedés vállalja a foglaló visszafizetését, amennyiben te azt nekik kifizeted pluszban... Kérdés, hogy akarsz-e milliókat fizetni pluszban?

2022. okt. 30. 17:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon csúnyán el vagy tévedve kettes. Pont hogy a foglalónál van szankció, az előlegnél nincs.

Ha a vevő lép vissza, az eladó a foglalót megtartja. Ha az eladó lép vissza, akkor a foglaló kétszeresét kell kifizetnie a vevő felé.

Szóval kérdező, van az a pénz, de szerintem annyival nem akarsz többet adni érte.

2022. okt. 30. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!