Régi Suzuki Swiftet kik használnak még az alábbi célcsoportokon kívül?
- pizzafutárok
- frissjogsis kezdő 18 évesek
- cigányok
Az előbb felsoroltakon kívül kik járnak még régi Swifttel?
- Bárki akinek kell minél kevesebb pénzért egy futkorászós leszarható melósautó, nem csak pizzafutár.
- Idősek akik még újonnan vettek és már nem akarnak másik autót maguknak, mert tovább fog ez menni mint amennyi ideig ők élnek vagy legalábbis tudnak vezetni.
- Bárki aki csóró, és ennek megfelelő autót vesz lerúgott 600000 kilométeres Audi meg BMW helyett. Sokan vannak itthon.
Tény, a Suzukinak nincs presztízse, ellenben a hasonló korú lerúgott-lefingott "prémiumoknak" sincsen, cserébe sokkal több a baj velük és sokkal többe kerül a fenntartásuk, arányaiban több egy szerviz mint amennyit az egész "prémium" ér. Akkor meg nem mindegy, hogy Suzuki?
Egyetlen érv a biztonság lenne, de kétlem, hogy a 100-szor megbontott, összerakott "prémimuban" működne még akármilyen védelmi felszerelés.
Én is régi swiftes vagyok g13ba 8v motorral.
1. pizzafutároknak azért jó mert alig kell rá költeni és kibír minden féle nyektetést
2. összetörni nem kár 2-300 000 ft-s autót.
3. egyre több a kispénzű cickány szóval igen főleg Érden rászálltak a régi suzukikra.
4. Én egyik sem vagyok, szimpán IMÁDOM az érzést, hogy nincs semmi rohadt elektronika köztem és a motor között, oda lépek megindul, jó vezetni nagyon.
13 japánban 1988-1993 között gyártották, itthon 1992 okt-2003 okt.
De az OT-hez hibátlan alváz kell lakatolás nélkül.
Már megint egy téves infó kap 100%-ot (ami már csak 68%)
#16 a lakatolás nélkült honnan vetted? Lehet lakatolva, nem egy pajtalelet lett már helyreállítva, és kapott OT rendszámot.
Olvasd el a 6. számú mellékletet, tételesen minden fel van sorolva. A gyártás során használt anyagokkal és technológiával javított vagy restaurált alváz elfogadott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!