SUZUKI SX4 S-Cross 1.4T GL+ (2018–)?
Link: [link]
Mennyire számít megbízhatónak? Magas a szervizelése ezeknek? Illetve amiről nem találtam infót: mennyire rohadósak ezek?
4 éves autónál, ilyen kevés kilométernél nem lehet sem megbízhatóságról, beszélni, mert még túl fiatal ahhoz hogy kiderüljenek ezek a dolgok.
Szervízelése meg hivatalos szervízben nem olcsó, de inkább legyen normálisan karban tartva minthogy pár év múlva tönkremenjen.
Röviden összefoglalva ha tetszik vedd meg, biztos hogy jópár évig nem lesz vele gondod ha az éves szervízt elvégezteted mindig.
"Mennyire számít megbízhatónak? Magas a szervizelése ezeknek? Illetve amiről nem találtam infót: mennyire rohadósak ezek?"
Ezt azok tudnák megválaszolni, akiknek hasonló technológiával gyártott, de idősebb Suzukijuk van.
És mivel egy konkrét kereskedés ajánlja, sok dicsérettel és a jövőre igért garanciával, érdemes a kereskedésnek is utánanézni. Netes panaszok alapján.
Igazából a régi Swifteket, Balenokat kivéve nem nagyon találkoztam átlagnál rohadósabb Suzukival. Anyám Ignise lassan 18 éves, és nagyon minimális felületi rozsda van rajta, pedig nem sokat volt Garázsban. Ez alapján én az S-Crossoknál sem számítanék rozsdára.
A 1.4 Boosterjet motorra én panaszt még nem hallottam. Jól megy, jól fogyaszt. Váltóra, kuplungra már olvastam panaszt, de az sem általános, egy-két esettel találkoztam.
Itt-ott még észrevenni a Suzukiságát, de szerintem egész élhető a beltér is. A felszereltségük szerintem tök jó, mert szinte mindenki a GL+ változatot vette, amiben szinte minden fontos extra megvan.
Nekem a futómű, kormányzás nem igazán tetszett. Ideges, az egyenesfutása nem az igazi. De lehet, hogy ez csak futóműbeállítás és/vagy megszokás kérdése. Ez próbaúton kiderül, hogy téged zavar-e vagy sem.
Szerintem jelenleg ebben az árkategóriában az egyik legjobb használtautó. Én végül Octaviát vettem helyette, de nem vagyok egyelőre 100%-ig meggyőződve, hogy jól tettem. Első ránézésre jobb minőségnek tűnik, de ahogy használja az ember, abban is megjelennek a zörejek, nyöszörgések, apró, bosszantó hibák. Szerintem több gond lesz vele, mint egy Suzukival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!