Lehet bármi problémám abból, ha a vevő hamis adatokkal vette meg tőlem az autót?
Figyelt kérdés
Most adtam el az autómat, és nem vagyok benne biztos, hogy a vevő valós adatokkal töltötte ki a szerződést.
Lehet ebből bármi bajom később?
Az ügyfélkapun keresztül már átírattam az autót (egyből el is fogadták), és a kötelezőt is lemondtam. Van még bármi más teendő?
2022. okt. 24. 14:08
11/16 A kérdező kommentje:
#10:
"A személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány a megadott adatokkal érvényes."
Akkor ennyi :) Köszi a linket!
2022. okt. 26. 09:38
12/16 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajod, ha megvan az adásvételi, aláírva. Pl az én esetemben 3 éve a Froovy Cár Kft. vette meg a roncsot (két nem idén barnult emberke írta alá, mint tanú), amikor bevittem az adásvételit, az ügyintéző annyit mondott, hogy "ezek úgy cég, mint én". De semmi bajod nem lehet ebből.
13/16 anonim válasza:
10# lekértem a sajátom és ezt írta ki! 🤣
A megadott adatokkal nincs érvényes személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány a nyilvántartásban.
Nem igazán megbízható ez az oldal..
És nem írtam el semmit.
14/16 anonim válasza:
#12: a cégjegyzékben csak groovy car trade kft. van, ami hasonló.
#13: nekem mindig jól működött eddig.
15/16 anonim válasza:
#14, igazad van, a tablet is javít, én is elírtam... bocsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!