Lehet bármi problémám abból, ha a vevő hamis adatokkal vette meg tőlem az autót?
Most adtam el az autómat, és nem vagyok benne biztos, hogy a vevő valós adatokkal töltötte ki a szerződést.
Lehet ebből bármi bajom később?
Az ügyfélkapun keresztül már átírattam az autót (egyből el is fogadták), és a kötelezőt is lemondtam. Van még bármi más teendő?
Mármint mi nem valós? 2mil helyett 1.99-et írtatok?
Vagy személyes adat lett elírva?
Annyi, hogy legyen nálad eltéve fixen az adásvételi, hogy ha bármi visszaélés lenne (pl. szabálysértés, matrica nélküli autópályázás), akkor az átírás hiánya miatt téged fognak keresni a büntetéssel, de te az adásvételi bemutatásával mentesülsz alóla. Lényeg, hogy legyen meg.
De ha eleve hamis adatokat mondtak, akkor az is lehet, hogy csak bontásra vették meg, mert így nem fogják átíratni akkor sem, ha egyébként akarnák. Milyen autó volt?
2 tanu aláírta? Kifizették? Bejelentetted az eladást? Lebélyegezte a kormányablak az adásvételit?
Ha igen, akkor a többivel ne foglalkozz.
#5: Nem kell rendőrnek lenni. Itt lehet ellenőrizni, hogy érvényes-e a megadott okmány:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!