Min kell ahhoz átmenni, hogy elhajoljon a lemezfelni, kiszakadjon a gumi és elhajoljon a hátsó híd?
Egyik ismerősöm valahogy összehozta.... Azon az oldalon mindkét felni kuka, gumival együtt.
Azt mondja nem tudja min mehetett át, valami biztos leesett valami teherautóról vagy utánfutóról.
Nekem ez kicsit gyanús, hisz fényes nappal történt, nemértem hogy nem láthatta, meg kicsit furcsán is viselkedett, mikor rákérdeztem mi történt.🤷♂️
Elhajlott a HÍD? Biztosan? Az egy k*rva vaskos "vasdarab", azt még akarattal is nagyon nehéz elhajlítani. Ha az elhajlik, akkor az az autó tuti romokban hever, a sofőr meg legjobb esetben az intenzíven, legrosszabban pedig a sírban.
Véletlenül nem csak lengőkar hajolt el? Azok sokkal vékonyabbak és gyengébbek, annyira, hogy egy padkázás is elég lehet hozzá, ez magyarázná a gumit és felnit is. Meg azt is, hogy miért hazudott az okáról: a padkázás kicsit a "gáz" kategória, lehet nem akarta leégetni magát.
Igen, merevhidas hátul.
Egyébként nekem azért is gyanús hogy hazudik, mert ha csak valamin átmegy az első kerékkel, a hátsó már valószínűleg nem fog, hisz ellöki az első kerék. Itt valami fix dolgon ugrathatott át szerintem....pl padka
Egyébként apám volt az az "ismerős". Lehet emiatt is tagadja. Már egy autót körbekaristolt faágakkal, összetörte elöl-hátul. Pedig amúgy tud rendesen vezetni, de az elmúlt kb 5 évben, mint aki megkattant, vadállat módjára vezet.
Persze amikor ezt szóváteszem mert mondjuk az én autómmal csinálja ezt, akkor meg én vagyok a hülye.
Szóval ja, nem tudom hogy hozta ezt össze, mondjuk nem is értem miért vagyok ezen meglepődve, mikor már csinált olyat is hogy a saját autójával egymás után az én 2 autómat karcolta meg...😤
"Azon az oldalon mindkét felni kuka, gumival együtt."
Teljes sebességgel felment egy járdára (jobb oldal) vagy járdaszigetre (bal oldal).
Igen, ha nekirongyolt a szegélynek járhatott így.
Viszont az első futóművet is nézesse meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!