Alufelni van fent lemezfelni csavarral, ez miért gond?
#1 jól írja.
Netes nem feltétlen silány minőség, de a gumis nyilván rárakta a maga kis hasznát ami 400 Ft-os csavar esetén aminek az alapára még kevesebb is akár elég szép kis haszon. Hivatalosan 25% ot kéne rátennie hivatalosan, de inkább megduplázta az árát.
Lehet mást olcsóbban ad és nem tesz rá ekkora hasznot, és az ilyen apróságokra teszi rá amit rátud sózni az emberre mert nyilván ha megvesz egy drága felnit akkor már nem sajnálja minőségi rávaló csavarra azt a pénzt.
Az alufelni csavarjai hosszabbak,mivel az alufelni az anyaga miatt középen vastagabb,mint az acélfelni.Így a lemezfelni csavarjai nem érnek be eleget.
Életveszélyes is lehet!És lehet,hogy a kúpos rész sem egyforma.
Mellesleg megjegyezném,hogy alufelnire van lóvé,meg az nagyon kell,de normális hozzávaló csavaron meg megy fillér b.s.
Az újra csavarcsere,meg a neten való rendelgetés ideje szinte többre jön ki,mintha a gumis feltette volna normálisan,megfelelő csavarokkal.És ha keveset ér be a mostani csavar,egy két menetet,és kiszakad a kerék csavarostól,cserélheted az egész agyat.
Általában más a kialakításuk és hosszúságuk ezért nagyon erősen ajánlott külön csavarokat venni alufelnihez és lemezfelnihez.
Vannak nagyon nagyon ritka esetek mikor éppen megegyezik, de 99%-ban nem, és nagyon veszélyes úgy használni az autót.
De a neten még van szállitási költség is és akkor lehet nem lesz olcsóbb már.
De a gumisnak is megkell élni valamiből.
Nekem például megjavitott egy defektet, szeg volt benne és 2500 ft.
Na most én vettem 1000 ft-ért pont olyat csak 4 defektet tudok megcsinálni vele.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!