Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért remezeg a kormany és az...

Riki11 kérdése:

Miért remezeg a kormany és az auto?

Figyelt kérdés

Seat altea xl 1.6 2007 mpi

Ma vettem eszre hogy mentem szegedre és észre vettem azt hogy rezeg a kormány 120 felett! Eddig nem rezgett! Gondoltam kerékre is. Ha 100al mék jó. Meg olyan mintha lökne az auto mint amikor meg lök a szél csak folyamatosan.

Mi lehet a baj?

2022. okt. 22. 10:57
 1/3 anonim ***** válasza:
2022. okt. 22. 11:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Nézesd meg az alját mert lehet fellazult valami.
2022. okt. 22. 15:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Vidd szervízbe…. Így nehèz megmondani, sok minden közre játszhat. Futómű, kormánymű, keréknél valami gond, esetleg szervó gond. Tényleg, nagyon összetett a téma, érdemes ránézetni. Nekem pár hét után amikor elkezdett rázni kissebb-nagyobb sebességen is beszart teljesen a szervo szivattyu és amiatt volt mert màr a végét járta. Szóval ez átnézetős. De gondolom azért tetted fel itt a kérdést mert nem akarsz költeni rá. Ha annyira zavarna már elvitted volna. Szóval mérlegeld hogy mennyire zavar és döntsd el ránézetsz e egy szakértővel. Itt ne várj csodát.
2022. okt. 24. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!