Kormányöszzekötő gömbfejeket,,talpasokat cseréltek az autón, lehet amiatt érezni, hogy nehezebben tekerem a kormányt?
Figyelt kérdés
Vagy a szervókormánynál nincs jelentősége, annak nemszámít, tené a dólgát ugyanúgy mint előtte?
Majd jobblesz, pár nap használat múlva?
(Nem elektrmos szervó)
2022. okt. 22. 06:34
1/13 anonim válasza:
Attól lehet szorosabb a kormányt.
Alákell menni és megmozgatni és jobb lesz.
2/13 A kérdező kommentje:
Mit mozgassak?
2022. okt. 22. 06:50
3/13 A kérdező kommentje:
Hogy?
2022. okt. 22. 06:50
4/13 anonim válasza:
Keményebb lesz a kormányzás, mivel az új gömbfejek feszesebbek, nehezebben mozognak. Bár olyat még nem hallottam, hogy ez bárkinek feltűnt volna, de lehet te kivétel vagy, vagy csak már annyira szarok voltak a régi gömbfejek, hogy észrevehetően nagy a különbség az újhoz képest.
5/13 anonim válasza:
#2/3 Szerintem te sehogy, egyrészt mert ha nem tudod mit és hogy kell nézni, akkor úgysem vennél észre esetleges problémákat, másrészt pedig azért, mert szinte biztos hogy nincs is semmilyen probléma.
6/13 anonim válasza:
Cseréltess szervóolajat is ha idős az autó, általában érezhető a változás.
7/13 anonim válasza:
" Mit mozgassak? "
Már elfelejtetted mit írtál ki.?
A gömbfejeket .
5. Te se írj hülyeséget mert ezzel semmit nem tud elrontani akár hogy csinálja.
De lehet egy kis mozgatástól könnyebb lesz.
Én az enyémet időnként megmoszatom, megcsavargatom és érezhetően sokall jobb.
8/13 A kérdező kommentje:
De hogy mozgassam alulról ha ösdze van rakva má!?
2022. okt. 22. 08:00
9/13 anonim válasza:
#8 Na, pont az ilyen kérdés miatt mondtam én azt, hogy te ne nézzél semmit, mert nem értesz hozzá. Ha értenél, nem tennél fel ilyen kérdést.
10/13 A kérdező kommentje:
Alulról jóember má semmit nemmozgatol
2022. okt. 22. 09:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!