Fék olaj helyett jó lehet a hidraulika olaj?
Figyelt kérdés
Jelenleg csak az van itthon. Most nem tudok venni fék olajat. Nincs időm rá.2022. okt. 21. 06:45
22/30 anonim válasza:
Majd megtapasztalod, hogy a fenyő csak az asztalosnak puhafa, a motorosnak kemény...
23/30 anonim válasza:
Szeretném tudni merre motorozol, hogy véletlenül se járjak arra.
24/30 A kérdező kommentje:
Bele raktam és semmi baja sincsen. Jól fog, léktelenítetem
2022. okt. 21. 17:34
25/30 anonim válasza:
Szép nap ez a halálra. Nyugodj békében kérdező. :)
26/30 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem egy motorszerelőt, elmondta hogy nyugodtan bele lehet rakni. Nem okoz gondot. Gondolod hogy nem jártam a Gyk-n kivűl utána a dolgoknak? Dehogy nem.
2022. okt. 21. 17:49
27/30 anonim válasza:
Léktelenítetted? Az jó. A koponyádat majd nehezebb lesz lékteleníteni, amikor a fék megadja magát.
28/30 A kérdező kommentje:
Miattam ne aggódj. Motorszervízbe mondták hogy bele lehet rakni. Annyi hogy picit sűrűbb és kb ennyi. Jól fog nem lesz semmi baj
2022. okt. 21. 18:04
30/30 A kérdező kommentje:
Meglesz köszi
2022. okt. 21. 23:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!