Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri ladába fektetni ?

Megéri ladába fektetni ?

Figyelt kérdés
Már most is drágák , de egy pàr év mulva egy szép lada ára felfele megy majd ?

2022. okt. 20. 05:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%

Ha tudod őket olyan helyen tárolni ahol nem éri nap, nedvesség, és alacsony a páratartalom (tehát nem egy alapszigetelés nélküli garázs/fészer), ezek a tárolóhelyek nem vesznek el túl sok sokat a személyes teredből, plusz bérleti díjat sem fizetsz értük..

...akkor megéri régi kultuszautókat venni.

Ha hajtod őket, akkor ott a baleset kockázata, a kopás, karbantartásigény (munkaórák, alkatrészek, nehezedő beszerzések, egyedi gyártások) a napfény káros hatása. Rendszeres használat mellett semmilyen autó nem termeli ki a fenntartása költségeit. (ugye ami ritka, azt javítani is drága lesz)

2022. okt. 20. 06:32
 2/13 anonim válasza:
Meg. Főleg ha külföldre adod el.
2022. okt. 20. 07:23
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem mi olyan nagy kultusz van e szovjet tömegtermék körül... kismillió Ladát gyártottak... a mostani Ladák átadásakor történt bakik, na azok lesznek kultvideók XD

https://www.youtube.com/watch?v=SnH7YGav9xk

https://www.youtube.com/watch?v=vPQMA5tkwEM

2022. okt. 20. 07:54
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha az újabbakra gondolsz akkor nem, egy szép OT-s Lada szerintem megéri.
2022. okt. 20. 08:13
 5/13 anonim ***** válasza:
67%
Ha tudod mit jelent a befektetés, akkor azzal is tisztában vagy, hogy autóba nem befektetsz.
2022. okt. 20. 08:32
 6/13 anonim ***** válasza:

Én idén adtam el a 44 éves 2101-esemet. Új korától a családban volt. Most sem volt szétrohadva, végig garázsban volt, teljesen használható, végig forgalomban volt tartva, most is érvényes műszakival adtam el.

Ha nagyon sok pénzt akartam volna érte, akkor restaurálni kellett volna, és kb vitrinben tárolni, mint egy kiállítási tárgyat. Meg lehet csinálni, persze. Ahhoz ez egy kitűnő alap lett volna. Csak nekem se időm, kapacitásom nem volt foglalkozni vele. Inkább eladtam és más, kevésbé foglalkozós területen fektettem be a pénzem.

2022. okt. 20. 09:35
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az állagmegóvás és fenntartás miatt csak bukni fogsz a dolgon.
2022. okt. 20. 09:48
 8/13 anonim ***** válasza:
79%
Egy éves intervallumban nem, ha több évre le tudod tárolni szakszerűen, meg tudod őrizni az állapotát, akkor megérheti. De nyilván már most is túlárazott állapotú példány kell, a pár százezres egyszerűen elhasznált autókból nem leszel milliomos, pláne ilyen tömegcikk esetén
2022. okt. 20. 10:05
 9/13 anonim ***** válasza:
15%
Meg. Ladába és forintba éri meg fektetni manapság, hatalmas üzlet.
2022. okt. 20. 11:15
 10/13 anonim ***** válasza:
30%

Hát inkább valami régi mercibe fektetnék...

De azok már most is aranyárban mennek és kétlem, hogy annyi pénzed lenne ha ladába akarsz fektetni.

2022. okt. 20. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!