Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lenne egy 4 es golf ATD/AXR...

Lenne egy 4 es golf ATD/AXR 101 lovas motorral amit ASZ kódú 130 lovasra cserélnék és hogy ehez milyen papirok kellenek és ezek mennyibe mennének?

Figyelt kérdés
Azért akarom kicserélni mert olyan 230-240 lóra akarnám megépíteni a kocsit és olyan nyomáson az ATD-be már törhet az összekötő vagy főtengely az ASZ meg 300 at is bír

#tuning #Volkswagen #motorcsere #Golf 4 #4 es golf #ATD AXR ASZ
2022. okt. 19. 21:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Jobban jársz, ha még azelőtt eladod megkíméltnek hazudva, mielőtt elkezded faragni és veszel egy ARL-t helyette.

Egyébként totalcar-on van egy pár éves cikk erről, pont Golf IV-n levezetve a pontos menetét.

Röviden és tömören, nem éri meg a macerát, pláne egy ilyen tömegcikknél, mint a Golf IV

2022. okt. 20. 10:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Az a lényeg hogy ez egy összkerekes golf lenne mert még csak tervbe van mert még nem vagyok benne biztos hogy mit kéne venni mert ARL-t hülyeség venni ha építeni akarja az ember mert az ASZ ugyan az kivéve a hengerfejcsavarok amiket 30 ért lehet bontóból venni viszont az ARL es golfok lényegesebben drágábbak mint az ASZ-el szereltek tehát vagy az hogy megveszem azt a 4 motion(haveré kint németbe oszt raltív jó áron adná nekem) és motor csere és akkor 230 ig húzom vagy veszek kapásból egy ASZ-t vagy ithon vagy németből attól függ mék jön ki jobban de azzal az lenne a baj hogy első keréknél már 160 lónál is csak kapar ha nem olyan 100 ról indulunk az meg hogy veszek egy ASZ-t és öszkerekesítem nem opció mert ott a padlólemezt is vágni kell meg még azon felűl rengeteg munka és azzal még rosszabbul lennék és egy heggesztet autóm lenne a végén
2022. okt. 25. 16:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Bontott hengerfejcsavar, meg 230 lóerő?

Oké, csináld, nem szóltam

2022. okt. 27. 09:22
 4/8 A kérdező kommentje:
most ha a gyári ARL bloknál bírja ami ugyan az mint az ATD akkor abba miért nem bírná meg az a legkevesebb 100 fontért lehet venni utángyártottat ami erösebb is de a lényeg a papirozás ára lenne
2022. okt. 27. 10:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Szigorított műszaki vizsga kell, megnézik többek között azt is, hogy típusazonos-e az új motor

Tiéd most: ATD

Amit akarsz bele: ARL

A kettő nem ugyanaz, a két utolsó betű különbözik

Mielőtt nekifogsz menj be a közlekedésfelügyletre előzetes engedélyért a kpm-hez

[link]

2022. okt. 27. 12:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha kiadják a papírt, megcsinálhatod, ha nem (legálisan) nem
2022. okt. 27. 12:39
 7/8 A kérdező kommentje:
elvileg lehet mert szerelték olyannal csak van ahol azt olvasom 50ből megvan meg van ahol 4-500 ezreket mondanak és msot mem tudom hova tenni de akkor az lesz köszönöm a segítséget
2022. okt. 27. 20:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Azért javasolja előttem is a kolléga, hogy menj be a helyi NKH-ba és add elő mit akarsz, mert kb. az ügyintéző hangulatától függ, hogy mennyire akar megsz/patni.

De vedd a fáradtságot és tényleg olvasd el a totalcar-on az ajánlott cikket, az alapján mindent tudni fogsz, merre indulj.

Mondjuk, ha import, akkor egyszerűen meg kell csináltatni kint mindent, beíratni és úgy behozni, akkor százszor egyszerűbb, ami a kinti forgalmiban van, azt átmásolják. Elvileg. Le kell ellenőrizni betűről betűre, hogy jól körmölte-e át a kisasszony a monitor mögött.

De akkor meg már még egyszerűbb, ha veszel egy már kész, normális állapotú autót kint. De ez meg ugye már akkora összeg, hogy akár vehetsz belőle egy Golf V-öt is.

#1,3

2022. okt. 28. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!