Mi a véleményetek a 2006-os Audi TT-ről 2.0 TFSI 200 lovas autóról?
Figyelt kérdés
Most tervezek 2.5 millió körül ilyen autót venni. Mire figyeljek oda, illetve mennyire tartós motor?2022. okt. 16. 23:08
1/11 anonim válasza:
Hűha, ős TFSI-t venni azért elég bátor húzás, ha csak nincs ipari szerencséd a motor rendberakására, takarítására rögtön tehetsz is félre fél misit.
2/11 anonim válasza:
Körülbelül 2 éve vettem egy Audi a5 2.0 TFSI 180 lovas autót. Nem nagyon értettem akkor a motorokhoz és nem is jártam nagyon utána, és mikor kifizettem kaptam ajándékba egy liter olajat. Kocsikázás közben írta a kompjúter hogy alacsony olaj szint, ezt párszor eljátszotta és elvittem egy szervízbe és kiderül hogy zabálja az olajat is. 3100€ hagytam ott motorfelújításra. Ha előtted már csináltak ilyet akkor még pár évig szerintem el megyeget, de én többet Tuti nem veszek TFSI-t.
3/11 anonim válasza:
Azt elfelejtettem hozzátenni hogy 2010-es évj.
4/11 anonim válasza:
Én a helyedbe 1-es TT-n néznék BAM motoros 1.8T-vel vagy esetleg S3-at
6/11 anonim válasza:
Ha van még 2.5 millió erre a projektre a vételáron felül akkor hajrá
7/11 anonim válasza:
Germán katyvasz, de vedd csak meg, jó szívást hozzá... Bérelt helyed lesz a szerelődnél.
8/11 anonim válasza:
Én inkább 2.0 tdi motorral vennék, a 200 lovas TFSI (is) eléggé hirhedt
10/11 anonim válasza:
Jó lesz ha van
1. egy rakás megtakaríott pénzed vagy egy gazdag amerikai nagybácsid
2. egy jó szerelőd
3. és jó sok időd, amíg tudod nélkülözni az autót, amíg javításon van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!