Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aprilia xs50 megragadt bejárat...

Aprilia xs50 megragadt bejáratáskor?

Figyelt kérdés
Kb 800 km-el ezelőtt lett felfúrva túlméretre, azóta mentem vele sokat, egyszer sem ragadt meg, most gyorsultam vele kb 65-re és megragadt. Kuplungot már reflexből behúztam. Lehet valami baja ettől?

2022. okt. 18. 09:49
 1/4 anonim ***** válasza:
elég gyakori, nem lesz baja, nekem is volt ilyen
2022. okt. 18. 10:51
 2/4 anonim ***** válasza:

A bejáratásnak pont az a lényege, hogy az első 1000-1500km-ig csak finoman szabad menni, ez kb annyit tesz, hogy max 40km/óra, nincs gyorsulgatás meg motorgyilkolás tiltásig.

Mondjuk a probléma amúgy felvet pár kérdést, pl ahogy az a kínai henger milyen módszerel lett felfúrva? Nem-e esetleg Józsibácsi esztergálta fel a TSZ kiszuperál esztergályán, és hónolást még csak nem is látott. Mert az eredeti henger alu és nikasilos, ugyanis az én SX50-esemen olyan van. Azt öntvény henger hőtágulása meg valószínűleg nem ismert. Illetve milyen 2T olajat használsz, mert itt már nemigazán játszik az Arol 2T, és a bejáratás alatt a motor olajpumpája által adagolt olaj is kevés szok lenne, ezért tesznek a benzinbe is egy keveset.

2022. okt. 18. 20:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Kb ilyen lehet a dugód, a helyedben nem lennék nyugodt.

[link]

2022. okt. 21. 20:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Egy kisebb, nem érezhető csík van rajta
2022. okt. 23. 10:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!