Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet normálisan aludni,...

Lehet normálisan aludni, pihenni egy furgon ülésein fekve?

Figyelt kérdés
2022. okt. 16. 16:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%

Hát nem.

Gondold el, kb még 50 centi széles sincs és az se egyenes.

2022. okt. 16. 16:06
 2/13 A kérdező kommentje:
És akkor hogy tudnak normálisan pihenni azok akik furgonnal csinálnak nemzetközi utakat? Mert nincs mindegyiken az a kabin a vezetőfülke felett
2022. okt. 16. 16:09
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Sehogy mert az egy nyomorék munka, nem is embernek való.
2022. okt. 16. 16:14
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Akkor van az ülések mögött, mint amilyennel én is jártam. Vagy motelokban, panziókban. De ha jól tudom pl a franciáknál nem is alhatsz az autóban.
2022. okt. 16. 16:14
 5/13 A kérdező kommentje:
Ahol én voltam interjún pénteken ott mondták nincs fülke, az ülés mögött meg egyből a fal van, mondták az ülésen kell aludni. Persze lehet szállodába menni, de azért annyira jól nem fizetnek hogy erre költsek
2022. okt. 16. 16:22
 6/13 anonim ***** válasza:
97%
Mivel a szimpla 3 üléses furgonokat nem alvásra tervezték, így nem is lehet kényelmesen aludni bennük.
2022. okt. 16. 16:43
 7/13 anonim ***** válasza:
96%

Lehet kapni matracot, amit beraksz keresztbe az ülésekre, de akkor is kényelmetlen lesz. (Meg drága is)

[link]

De az a cég aki így dolgoztat semmibe veszi az embereit. Én keresnék más melót ha nem sürgős.

2022. okt. 16. 17:39
 8/13 anonim ***** válasza:
94%
Rabszolgamunka, ráadásul veszélyes is, mert nem tudod kipihenni magadat, de azért gondolom 15-20 órákat kell levezetni.
2022. okt. 16. 19:16
 9/13 anonim ***** válasza:
96%

Ne menj az ilyenbe bele , egy hónap mulva kiesel az autóból a fáradságtól.

7. A matracot aztán hol tartja egész nap?

2022. okt. 16. 20:07
 10/13 anonim ***** válasza:
96%

9 ha egyedül vagy elfér melletted összehajtva az üres üléseken, felállítva mint a képen nem látsz ki tőle.

De én is leírtam hogy nem jó ez sehogy, egyik szomszédom évek óta csinálja de ő alvás nélkül nyomja németbe-vissza, hetente többször, de teljesen le is van amortizálva az ember.

Nem fizetnek annyit hogy megérje az ilyen meló.

2022. okt. 16. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!