Ford transit-nál, hogy van a hátra fokozat? Fel kell emelni vagy le kell nyomni a váltót, vagy egyszerűen csak berakod hátrafokozaktba és kész?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 7. 12:27
1/4 anonim válasza:
Rá van írva a sebességváltóra, ha le van kopva és nem látszik akkor próbáld meg jobbra ki és hátra, ha jól emlékszem a régebbiek úgy veszik. Az újabbak 2012 után már pöcök felhúz és mintha egyesbe raknád.
2/4 anonim válasza:
Attól függ, melyik évjárat.
De alapvetően az autók 99%-ában ez a 2 megoldás van:
- jobbra-hátra
- pöcök felhúz és balra-előre
Ha beülsz, akkor nagyjából 5 másodperc alatt kiderül, hogy melyik verzió a nyerő.
3/4 anonim válasza:
Vagy kar lenyom és balra előre. Ennél több opció már nem igazán van.
Off: Az a vicces helyzet jutott eszembe, mikor 15 év vezetés után először ültem be egy céges BMW-be kb. 10 éve és nem tudtam berakni R-be, mert szürreálisnak tűnt, hogy annyira balra ki kell húzni a kart. Majd 5 perc bénázás után megbizonyosodtam róla, hogy tényleg és hogy nagyon nehezen ment abban az autóban a kar.
4/4 anonim válasza:
Nem mindegy hány sebességes.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!