A nők, főleg a fiatalabbak mit "esznek" a Peugeot 206-oson?
#4 az az igazi 😁
Valaki vett egy olyat és megcsinálta olyanra mint a Taxi című filmben, na jó, azért van még mit csinálni, de nagyon ott van, a rendszáma is feltűnő TXI-406
@20 - azt azért érzed hogy ez erősen szubjektív, ugye? Vannak emberek akik azért vettek Multiplát meg PT Cruisert is mert tetszik nekik.
A Jazz szerintem például egy fantáziátlan tipik japán céleszköz. Praktikus - ennyi. Amúgy meg ronda, mit látsz te benne amitől szebb mint egy 206?
A C Corsa meg a tipikus 2000-es évek eleji fillérbaszó Opel dizájn, ocsó" meg sose kop' el (pedig de - az Ecotec motorok például elég hitványak bennük, egy 206 bármelyik motorja kevesebb problémával többet elmegy).
Én nem vagyok 206 rajongó, csak teljes f*szságnak tartom amiket írsz, de látom egy Peugeot 206 neked valami maradandó traumát okozhatott abból ítélve ahogy erre reagáltál. Elvette a nyalókádat egy ilyen csúnya Peugeot? Megette a sütidet? Megb*szta anyádat és abból születtél, ezért ocsmány vagy és egy életen át az autót okolod érte?
206 wikiből szabadon:
"Awards
"The Most Beautiful Car of the Year 1998", Festival Automobile International, 1998.[62]
"Best Petrol Small Car" and "Best Diesel Small Car", Fleet Excellence Awards, 2001[63]
"Best Convertible" (Peugeot 206CC), What Car? awards, 2001.[64]
"Best Used Supermini", What Car? magazine, 2001.[65]
"Car of the Show" (Peugeot 206CC), British International Motor Show, 2000.[66]
"Best-Selling Car in Europe 2001-2003".[67]"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!