Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi pénzel kezdjem el a...

Mennyi pénzel kezdjem el a jogsit , hogyha 335.000 ezerbe kerül?

Figyelt kérdés

A fenti ár úgy jön ki ha elsőre átmegyek mindenen.

Pót óra 9k vizsga 12k.

Mennyivel kezdenétek neki?

2022. okt. 12. 15:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább 10 ezerrel számold az órákat. Én pont most kérdeztem az iskolámat és az újaknak már ennyit kell fizetni. Egyébként milyen kategória? Mert nagyon nem mindegy.
2022. okt. 12. 15:25
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Mivel fél év kb. lerakni, 100k-val már el lehet kezdeni, ha dolgozik mellette valaki. Mennyit keresel az sem mindegy.
2022. okt. 12. 15:34
 3/7 A kérdező kommentje:

Most kérdeztem meg és 9k.

B-s jogsirol van szó.

Heti max 4 órá vezetésel kerül 9 ezerbe.

2022. okt. 12. 15:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát azt már igazán neked kellene tudnod, nem nekünk, hogy neked milyen az anyagi helyzeted. Elkezdheted 200 ezerrel is, ha van valami bevételed, pl. zsebpénz, diákmunka, akármi. Mire elfogy a kezdeti zseton, addigra lesz több. Elkezdheted akár csak a KRESZ oktatás + vizsga árával is, utána tartasz 1 év szünetet hogy összejöjjön a gyakorlat ára és még lesz 1 éved lesz befejezni azt. Ha semmi stabil bevételed nincsen, akkor meg nyilván lőjél a minimum összeg fölé, azaz számolj legalább 3 vizsgával, meg 10-15 pluszórával és csak akkor kezdd el, ha ez már mind megvan.

De ezt neked kell tudni.

2022. okt. 12. 16:32
 5/7 anonim válasza:

350.

És a borítékokra is számolj!

2022. okt. 12. 16:41
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 Tömb még légyszíves hülyeségekkel a fejét.
2022. okt. 12. 17:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne 29+1 órával számolj, azt felejtsd el.. 40-50 óra között küldenek el átlában első vizsgára..
2022. okt. 12. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!