Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A1 vagy A2-vel kezdjem a...

A1 vagy A2-vel kezdjem a motorozást?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék motorozni és nem tudom eldönteni melyikkel kellene kezdjek. Szívem szerint a2 de az eszem azt mondja hogy a1 mert én még nem vezettem motort és ezáltal az alapokat se tudom ezért lenne jobb döntés az a1.

Az a2-t azért akarom mert így (hogy még nem ültem motoron) a 125ccm kevésnek tűnik és ezért nemtudom dönteni.

2021. aug. 15. 20:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A2-vel, ha teheted, mivel azzal 2 év után mehetsz A-ra, ha úgy döntesz. Illetve nem kötelező egyből 35kW-os motort venni. Én A2-vel 125-öst vettem anno, használtam 1 évig, majd utána vettem a következőt, ami már 650 köbcenti volt meg 35 kW.
2021. aug. 16. 20:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Én a helyedben A2-t megcsinálnám és vennék egy 250-es motort, azon alapokat megtanulni, aztán ha már gyengusznak érzed egy 400-500-as is mehet már. Az a lényeg ne ugorj bele a mély vízbe (bár ránézésre nem annak az embernek tűnsz), sokan 600-ason kezdenek, nem igazán szerencsés szerintem, sohasem tanulnád meg igazán magabiztosan kezelni a gépet. Sok sikert hozzá és széles utat!
2021. aug. 19. 23:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!