A honda prelude megéri?
Erre voltam kíváncsi.Köszönöm.🙂
Egy autó alkatrész utánpotlása 10évig biztositott az eu-ban.
Ez ez azt jeleni,hogy a gyári alktrészek 15évesek minimum...már ha vannak. Mert ennyin idő alatt nagyon lelehet rabolni egy raktárkészketet. Után gyárott biztosan van csak a minősége kérdéses.
Ezen túl:mennyire volt népszerű itt. Semnnyire:akkor alkatrész sem lesz.
Nagyon akkor még plaza mosdoban is kapsz hozzá motyót.
Köszönöm a választ!🙂
A legolcsóbb Ridex fékbetét szett hozzá 14-15 ezer, a legolcsóbb vezérműszíj készlet vízpumpával 36, de elég gyorsan 60 lesz belőle és a csillagos ég. A legolcsóbb lengőkar hozzá 11 ezer, aztán csillagos ég. Ugye ez csak az anyag, munkaköltség ez után jön.
Itt a legnagyobb kérdés, hogy milyen állapotban jutsz hozzá, mivel kell foglalkozni egyből, mi az, ami menet közben elő jön (ugye ezt senki nem tudja) és lesz-e rá guriga?
Panaszkodnak pl a 4WS-re, írd be Googlebe hogy honda prelude 4WS broken, vagy honda prelude 4WS problem, stb. Valaki eleve nem szereti, télen kihúzza a biztosítékot, ami azért felelős. Valakinek állandóan világít a 4WS hibavisszajelző.
Én nem vágnék bele úgy, hogy nincs felesleges pénzem még rá, tehát ne az legyen, hogy megveszed, átírod és akkor marad 20 ezred benzinre.
Érdeklődj a magyar csoportokban, hogy mik lehetnek a nettó szopóágak, vagy anyagilag mire mivel érdemes készülni, mert amiket írtam azok csak a legolcsóbb alkatrészek webshopos árai.
A rozsda sem egy fehér holló ahogy látom, szóval ha hosszútávon tervezel vele, akkor ezzel is számolhatsz idővel, de nyilván a videóban szereplő autó sem a 2 millió Ft-os deal a hahun. :D
https://www.youtube.com/watch?v=0RKCHQJmkuc
Szóval ja, jó kis hobbi autó, rétegautó, amire jó, ha van guriga elrakva, ne legyen meglepetés, kertben várattatás.
#9 azért lássuk be, egy 2010-es ötösbmw alkatrészáraihoz képest eeez lóóóófasz, esti holdfénnyel. :D
Gondolom nem futárkocsinak kell a kérdezőnek.
Amúgy ezek olyan autók hogy most még lehet ilyened.
később már akkor sem ha megvan rá a lóvé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!