Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A honda prelude megéri?

A honda prelude megéri?

Figyelt kérdés
Nos hát ennek az autónak őrült nagy rajongója vagyok.Tervesztem is venni egyet,de 2 dolgot hallottam róla. 1. 4ws(ez még annyira nem para.De a másikat meg nem tudom.Erre épül fel az alap kérdésem.Már pedig ez az lenne, hogy alkatrész hozzá ritka e vagy sem? Több helyen utánna olvastam de valaki azt mondja igen valaki nem.Mostmár ha valaki ezt megválaszolná megköszönném.
2022. okt. 11. 19:09
 1/10 Revolúcióbiológus ***** válasza:
57%
De hát ezt a típust lassan negyedszázada nem forgalmazzák.
2022. okt. 11. 19:22
 2/10 A kérdező kommentje:
De úgy értem, hogy az alkatrészek gyakoriak e vagy ritkák e hozzá?
2022. okt. 11. 19:35
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Minden 30 körüli autóhoz van néha 1-2 cucc ami nehezebben beszerezhető, de egyáltalán nem lehetetlen.
2022. okt. 11. 19:36
 4/10 A kérdező kommentje:

Erre voltam kíváncsi.Köszönöm.🙂

2022. okt. 11. 19:42
 5/10 anonim ***** válasza:
71%

Egy autó alkatrész utánpotlása 10évig biztositott az eu-ban.

Ez ez azt jeleni,hogy a gyári alktrészek 15évesek minimum...már ha vannak. Mert ennyin idő alatt nagyon lelehet rabolni egy raktárkészketet. Után gyárott biztosan van csak a minősége kérdéses.

Ezen túl:mennyire volt népszerű itt. Semnnyire:akkor alkatrész sem lesz.

Nagyon akkor még plaza mosdoban is kapsz hozzá motyót.

2022. okt. 11. 19:45
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!🙂

2022. okt. 11. 20:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Melyik a 3 4WS generáció közül? Ugye az első kettő még nem volt az.
2022. okt. 11. 20:39
 8/10 A kérdező kommentje:
Az 1996-os az fix 4WS.
2022. okt. 12. 06:29
 9/10 anonim ***** válasza:
69%

A legolcsóbb Ridex fékbetét szett hozzá 14-15 ezer, a legolcsóbb vezérműszíj készlet vízpumpával 36, de elég gyorsan 60 lesz belőle és a csillagos ég. A legolcsóbb lengőkar hozzá 11 ezer, aztán csillagos ég. Ugye ez csak az anyag, munkaköltség ez után jön.

Itt a legnagyobb kérdés, hogy milyen állapotban jutsz hozzá, mivel kell foglalkozni egyből, mi az, ami menet közben elő jön (ugye ezt senki nem tudja) és lesz-e rá guriga?

Panaszkodnak pl a 4WS-re, írd be Googlebe hogy honda prelude 4WS broken, vagy honda prelude 4WS problem, stb. Valaki eleve nem szereti, télen kihúzza a biztosítékot, ami azért felelős. Valakinek állandóan világít a 4WS hibavisszajelző.

Én nem vágnék bele úgy, hogy nincs felesleges pénzem még rá, tehát ne az legyen, hogy megveszed, átírod és akkor marad 20 ezred benzinre.

Érdeklődj a magyar csoportokban, hogy mik lehetnek a nettó szopóágak, vagy anyagilag mire mivel érdemes készülni, mert amiket írtam azok csak a legolcsóbb alkatrészek webshopos árai.

[link]

[link]

A rozsda sem egy fehér holló ahogy látom, szóval ha hosszútávon tervezel vele, akkor ezzel is számolhatsz idővel, de nyilván a videóban szereplő autó sem a 2 millió Ft-os deal a hahun. :D

https://www.youtube.com/watch?v=0RKCHQJmkuc

Szóval ja, jó kis hobbi autó, rétegautó, amire jó, ha van guriga elrakva, ne legyen meglepetés, kertben várattatás.

2022. okt. 12. 08:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

#9 azért lássuk be, egy 2010-es ötösbmw alkatrészáraihoz képest eeez lóóóófasz, esti holdfénnyel. :D

Gondolom nem futárkocsinak kell a kérdezőnek.

Amúgy ezek olyan autók hogy most még lehet ilyened.

később már akkor sem ha megvan rá a lóvé.

2022. okt. 12. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!