Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen családi autót ajánlanát...

Milyen családi autót ajánlanátok 2millió ft-ig? Dízelben gondolkodunk. Ford esetleg?

Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 11:13
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
A Seat Alhambra-nál csúnyább egyterű kevés van, de az Altea szerintem is jó lehet! Szép is, olcsó is, megbízható is és még viszonylag erős.
2010. szept. 28. 08:36
 12/28 anonim ***** válasza:

Alhambra valóban csúnya de hát a nagytestvére a Sharan sem egy szépség. Viszont az Altea sportos külsővel nagyon szép. És az ára is kedvező hiszen olcsón fiatal jó kocsit lehet kapni. A japán kocsik sem rosszak de azoknak meg elkérik nagyon az árát. Amúgy én is Seatot (nem Alteat sajnos) hajtok és semmi bajom nincs vele.

Seatos linkes voltam.

2010. szept. 28. 12:06
 13/28 anonim ***** válasza:

Picit túlcsúsztam, de én ezt venném!

[link]

2010. szept. 28. 17:20
 14/28 anonim ***** válasza:
Szép, csak nem diesel, ráadásul 1.8-as benzines, ami szerintem 10 liter körül eszik. No meg drágább is , mint a limit. :)
2010. szept. 29. 09:55
 15/28 omadjoe ***** válasza:
mi családi autonak egy 100LE TD FIAT Maera Weekendet használunk. és költöztünk is vele sokat, volt, h. 3000 km-t is. jol pakolható, családi verda. max. 1,5 misiért. de a legfiatalabb is már üti a 8 évet...
2010. szept. 29. 12:17
 16/28 anonim ***** válasza:
De cserébe nem pörgetett órás, és a dízel is megeszik 8 litert. Ráadásul ebben nem fog egyszer csak behalni a turbó vagy az adagoló.
2010. szept. 29. 17:39
 17/28 anonim ***** válasza:
RENAULT MEGANE GRANDTOUR 1.5 DCI 3 ÉVESTŐL...
2010. okt. 2. 15:01
 18/28 anonim ***** válasza:

13:45 ösnél a pont.

Az enyém 7 éves, 1 éve vettem, 220000 van most benne, és tökéletes állapotban van, és használjuk is mint családi autót, Corolla Kombi egyébként 1,2-1,8 milla között van az áruk. köpjetek le, de 150% ig hibátlan fogtam ki 1,2 ért.

Honda, Nissan, és társaik egyformán tökéletesek, és ahogy a koléga is írta, sok tekintetben jobbak is mint egy rakás vadi új szar, gondolok itt elsősorban a francia, olasz és német autógyártásnak nevezett tragikomédiára.

(németek belső árusításra jó kocsikat gyártanak a szar megy külföldre. 100 szónak is 1 a vége, ha jót akarsz japánt vegyél.

2010. okt. 3. 14:12
 19/28 anonim ***** válasza:

A disel vs benzin témában annyi, hogy végeredményben pénzben kb ugyanott leszel

amivel kevesebbet eszik a dizel, annyival többször szarik be.

Nomeg a japán benzinesek elnyűhetetlenek.

2010. okt. 3. 14:15
 20/28 anonim válasza:
az opelt nem ajánlom, sok a gond a régebbi opelekkel, nekem volt egy opel kadettem nagyon szép volt meg minden, elmult 4 éves és elkezdett rozsdásodni ''rohadni'' ennek az az oka hogy az opel nagyon vékony fényezéssel rendelkezik szoval szerintem opelt ne vegyetek, ha családi autó akkor fiat,peugeot,volvo,renault,suzuki,skoda,
2010. okt. 5. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!