Milyen családi autót ajánlanátok 2millió ft-ig? Dízelben gondolkodunk. Ford esetleg?
Alhambra valóban csúnya de hát a nagytestvére a Sharan sem egy szépség. Viszont az Altea sportos külsővel nagyon szép. És az ára is kedvező hiszen olcsón fiatal jó kocsit lehet kapni. A japán kocsik sem rosszak de azoknak meg elkérik nagyon az árát. Amúgy én is Seatot (nem Alteat sajnos) hajtok és semmi bajom nincs vele.
Seatos linkes voltam.
Picit túlcsúsztam, de én ezt venném!
13:45 ösnél a pont.
Az enyém 7 éves, 1 éve vettem, 220000 van most benne, és tökéletes állapotban van, és használjuk is mint családi autót, Corolla Kombi egyébként 1,2-1,8 milla között van az áruk. köpjetek le, de 150% ig hibátlan fogtam ki 1,2 ért.
Honda, Nissan, és társaik egyformán tökéletesek, és ahogy a koléga is írta, sok tekintetben jobbak is mint egy rakás vadi új szar, gondolok itt elsősorban a francia, olasz és német autógyártásnak nevezett tragikomédiára.
(németek belső árusításra jó kocsikat gyártanak a szar megy külföldre. 100 szónak is 1 a vége, ha jót akarsz japánt vegyél.
A disel vs benzin témában annyi, hogy végeredményben pénzben kb ugyanott leszel
amivel kevesebbet eszik a dizel, annyival többször szarik be.
Nomeg a japán benzinesek elnyűhetetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!