Ozoz2 kérdése:
Van egy 46ezer forintos k&h számlatartozásom ami kerűl behajtas alá. Vettem a fiam nevére egy autót én vagyok az üzemben tartó. kivonathatja ennyiért és ilyen tartozásért a forgalomból a végrehajtó? Köszönöm a v.
Figyelt kérdés
2022. okt. 5. 12:25
1/3 anonim válasza:
Ha az autó a fiad tulajdona, akkor a te tartozásod fejében nem lehet lefoglalni. Ugyanakkor ha az autóvásárlás későbbi, mint a tartozás, esetleg már azután vásároltad, hogy felszólítottak a fizetésre, akkor ez fedezetelvonás, ami miatt megütheted a bokádat (nem hihető, hogy autóra volt pénzed, 46 ezret befizetni meg nem volt, és ez a „van egy autóm más nevén, de én használom” is erősen azt sugallja, hogy direkt azért a fiad lett papíron a tulajdonos, mert sunnyogsz a bank előtt). Fizesd be inkább, ez még nem akkora összeg, mint ami lehet még belőle.
2/3 anonim válasza:
Biztos kaptál felszólítást a banktól, akkor miért nem rendezted??
3/3 anonim válasza:
Autóra van pénzed, de 46k-t meg évekig nem tudtál befizetni? És még így gyereket is képes voltál vállalni? Az azért munka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!