Honnan tudnék szerezni, vagy miből tudnék készíteni gumi tömítő gyűrűt a tanksapkához?
Figyelt kérdés
Vettem nyáron egy 92-es Kawasaki Vulcan-t aminek teljesen elhasználódott az évek alatt a gumi tömítés a tanksapkájában. Szerintetek hol kaphatnék ilyet, vagy miből tudnék csinálni egyet? Eddig 1 bolttal beszéltem telefonon, ami elérhető közelségben van de ők nem tudják beszerezni, azt mondták lehet házilag tudom majd csak megoldani. Neten pedig nem dob fel semmi értelmeset.2022. okt. 4. 15:16
11/13 A kérdező kommentje:
Ha szét szeded az egészet és kiveszed a gumit akkor a gumi az az, de hagyjuk trollokkal nem foglalkozom...
2022. okt. 4. 21:17
12/13 anonim válasza:
Egyébként meg ha nem szigetel tökéletesen, akkor sem történik semmi, nem befolyásol semmit, a benzin nem fog rajta kijönni, meg az eső se esik bele... Annyi van hogy valakinek szúrta a csőrét hogy kijön a benzinszag,aztán kitalálta ezt az evap hülyeséget (hogy még egyel több hibakód születhessen)...
13/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nekem kijött rajta, konkrétan a záron, a kulcslyukon keresztül valahogy, és ahogy néztem nem ez volt qz elsö eset, látszik a fedélen hogy korábban is jött mér ki, van egy folt a kromozáson. Nyáron vettem a motort, az elsö motorom, persze hogy átsiklottam ilyeneken mikor megnéztem...
2022. okt. 5. 05:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!