Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan tudnék szerezni, vagy...

Honnan tudnék szerezni, vagy miből tudnék készíteni gumi tömítő gyűrűt a tanksapkához?

Figyelt kérdés
Vettem nyáron egy 92-es Kawasaki Vulcan-t aminek teljesen elhasználódott az évek alatt a gumi tömítés a tanksapkájában. Szerintetek hol kaphatnék ilyet, vagy miből tudnék csinálni egyet? Eddig 1 bolttal beszéltem telefonon, ami elérhető közelségben van de ők nem tudják beszerezni, azt mondták lehet házilag tudom majd csak megoldani. Neten pedig nem dob fel semmi értelmeset.

2022. okt. 4. 15:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ha szét szeded az egészet és kiveszed a gumit akkor a gumi az az, de hagyjuk trollokkal nem foglalkozom...
2022. okt. 4. 21:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Egyébként meg ha nem szigetel tökéletesen, akkor sem történik semmi, nem befolyásol semmit, a benzin nem fog rajta kijönni, meg az eső se esik bele... Annyi van hogy valakinek szúrta a csőrét hogy kijön a benzinszag,aztán kitalálta ezt az evap hülyeséget (hogy még egyel több hibakód születhessen)...
2022. okt. 5. 00:31
 13/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nekem kijött rajta, konkrétan a záron, a kulcslyukon keresztül valahogy, és ahogy néztem nem ez volt qz elsö eset, látszik a fedélen hogy korábban is jött mér ki, van egy folt a kromozáson. Nyáron vettem a motort, az elsö motorom, persze hogy átsiklottam ilyeneken mikor megnéztem...
2022. okt. 5. 05:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!