Milyen autó akkumlátor töltőt ajánlanátok, ami kijelzi a töltöttség fokát?
jelenleg ilyen van, de ez csak azt jelzi, ha teljesen felvan töltve, az arányt nem...
esetleg ő kijelzi?
Ez miért fontos? Nem ettől lesz jó egy töltő. A legtöbb mai töltő átkapcsol csepptöltésre, ha végigfutott a töltési program és teljesen feltöltötte az akkut.
Éjszaka rárakod, reggelre általában kész. A fenét érdekel, hogy hajnali 3-kor éppen százalékra pontosan hol tart a töltési folyamat.
Ha jó töltőt akarsz venni akkor a CTEK márkát tudom ajánlani. Svédországban készül, 5 év garanciával. Szerintem nagyon nem nyúlsz mellé, igaz nem a legolcsóbb márka.
Ha a színház számít és a csilli-villi valamilyen algoritmus szerint kalkulált értékek, akkor egy olcsó 5000Ft-is Lidl/aldi-s töltő is megteheti. Mintha láttam volna, hogy azokon is van valami ilyesmi grafika egy kis LCD-n.
Vagy talán még ez, amit meg mernék venni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!