Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Gyengíti e az akkumlátort ha...

Darklord88 kérdése:

Gyengíti e az akkumlátort ha a telefon 100% töltöttség után is tőltőn marad/felejtődik?Vagy megáll a töltése ha fullon van?

Figyelt kérdés
2021. nov. 12. 09:52
 1/4 anonim ***** válasza:
9%

Nem.

Hosszútávon igen.

2021. nov. 12. 09:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem. Lekapcsol a töltés és hagyja lemerülni néhány %-ot.

Nekem mindig rajta volt egész éjszaka töltőn az összes telefonom. Sosem lett baja még hosszútávon sem bajuk.

Ha nagyon vigyázol az akksira és úgy töltöd ahogy a sok marha hirdeti: 20-80% között akkor 3-3,5 évet fog kibírni az aksid és minden idődet azzal fogod tölteni hogy azt nézed hány százalékon van éppen.

Ha meg össze vissza töltöd, meg 0-100 között, stb, akkor 2,9-3,4 évet fog kibírni az akksid és nem fogsz megőszülni a % nézegetéstől.

Te választasz! :D

2021. nov. 12. 11:38
 3/4 anonim ***** válasza:

"Gyengíti e az akkumlátort ha a telefon 100% töltöttség után is tőltőn marad/felejtődik?"

Az idegrendszert gyengíti egyedül, ez csak afféle pszichés dolog.

Ha elolvastad a kezelési útmutató töltésre vonatkozó részét, akkor megkaptad minden felmerülő kérdésre a választ.

2021. nov. 12. 14:24
 4/4 anonim ***** válasza:

ezt nem tudom honnan szedik az emberek, hogy 100% töltöttség elérése után a töltő hagyja merülni a telefont pár százalékkal, ez nem csepptöltő... keltél már fel úgy reggel hogy 97%-on volt a töltőre dugott telefonod?

én sem

kérdező úgy töltöd a telefonod ahogy akarod, idővel úgyis tönkre fog menni az akku és ezen nem lehet változtatni

2021. nov. 12. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!