Gyengíti e az akkumlátort ha a telefon 100% töltöttség után is tőltőn marad/felejtődik?Vagy megáll a töltése ha fullon van?
Nem. Lekapcsol a töltés és hagyja lemerülni néhány %-ot.
Nekem mindig rajta volt egész éjszaka töltőn az összes telefonom. Sosem lett baja még hosszútávon sem bajuk.
Ha nagyon vigyázol az akksira és úgy töltöd ahogy a sok marha hirdeti: 20-80% között akkor 3-3,5 évet fog kibírni az aksid és minden idődet azzal fogod tölteni hogy azt nézed hány százalékon van éppen.
Ha meg össze vissza töltöd, meg 0-100 között, stb, akkor 2,9-3,4 évet fog kibírni az akksid és nem fogsz megőszülni a % nézegetéstől.
Te választasz! :D
"Gyengíti e az akkumlátort ha a telefon 100% töltöttség után is tőltőn marad/felejtődik?"
Az idegrendszert gyengíti egyedül, ez csak afféle pszichés dolog.
Ha elolvastad a kezelési útmutató töltésre vonatkozó részét, akkor megkaptad minden felmerülő kérdésre a választ.
ezt nem tudom honnan szedik az emberek, hogy 100% töltöttség elérése után a töltő hagyja merülni a telefont pár százalékkal, ez nem csepptöltő... keltél már fel úgy reggel hogy 97%-on volt a töltőre dugott telefonod?
én sem
kérdező úgy töltöd a telefonod ahogy akarod, idővel úgyis tönkre fog menni az akku és ezen nem lehet változtatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!