570 Ft./db. áron megéri tompított fényszóró izzót venni? Auchanban van Philips, ami nem rossz márka, de pl. de az Osram jóval drágább. Mi a különbség köztük? Az Osram erősebben világít, vagy csak az élettartama nagyobb?
Figyelt kérdés
2022. okt. 1. 18:23
1/4 anonim válasza:
Tovább képes leadni az eredeti névleges fényerőt.
Remélhetőleg. A márkanevet meg mindenképp ki kell fizetni.
2/4 Revolúcióbiológus válasza:
Nem derül ki, hogy milyen foglalatról van szó. Osramon kívül egyébként bármely más márka jó.
3/4 anonim válasza:
Nem feltétlenül a drága a jó.
Nekem egyszer a ködlámpámban égett ki az izzó. Bementem a legelső útba eső autósboltba. Emelt fényerejút vettem, de teljesen no-name márka, pár száz forint volt. Maximálisan elégedett voltam vele. Jó fénye volt. Örülök, hogy nem vettem sok ezer forintért márkásat.
4/4 anonim válasza:
Vannak emelt fényerejű izzók, de ezeknek meg az élettartama rövidebb.
Én a céges kocsikba mindig a legolcsóbbat vettem, 1-2 évet (40-80 ezer km-t) mindig kibírtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!