Ma megyek vezetni,de rámjött a belső izgulás, nem is ettem ennyit mint ami kijön normális?
Dobj be egy sört faszi, az majd lenyugtat.
Amúgy felesleges stresszelni, de ezt mondani is felesleges. Gondolj arra hogy mennyi teljesen idióta kétbites embernek van jogosítványa.
Nem normális, kicsit túlzott ez a reakció.
Mitől félsz vagy miért izgulsz?
"Ma megyek vezetni,de rámjött a belső izgulás"
Vezettél már dodzsemet a vidámparkban? Gondolj arra, és mondogasd magadban, hogy ez is az. Csak még ráadásul ül melletted valaki, akinek az a foglakozása, hogy megakadályozza az ütközést.
Igaz, hogy az oktatók többsége állandóan stresszeli a tanulót a megjegyzéseivel, de azzal nem kell törődni. Csak ami hasznosat mond.
Én akkor győztem ezt le, amikor egyedül kezdtem el vezetni. Az eleje egy nettó bef0sás valóban, de minél többet mész, annál könnyebb és lazább lesz.
Az oktató az egy jó mankó az elmének, hogy ha baj van, valami nem jó, akkor majd szól, vagy rálép a saját pedáljaira. Őt idővel el kell engedni fejben, mert ő csak egy nagyon rövid időt képez a dologban.
Semmi nem megy a világon gyakorlás és ráfodított idő, energia nélkül, a vezetés is közéjük tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!