Első autó 2022-ben?
Melyek a megbízható, "igénytelen" autót amit egy kezdő vehet magának manapság?
Mi ajánlott, mi elkerülendő, miért?
Nagyjából 1 000 000Ft a keret.
Mivel rövid távra kell és a fentiek nagyjából igazak rá, én a G Astra-ra gondoltam.
#1 Nem pogány népmesét kért a kérdező.
A GAstra jó választás lehet, esetleg 1-es Ford Focus. Rövid táv miatt benzinest keress.
Elsősorban anyagi lehetőségektől függ. És ez független attól, hogy hányadik autódat veszel. Ha a 10. autódra van 1 millió kereted, akkor sem fogsz új 0 km-es S8-ast venni, nem?!
A G Astra szerintem teljesen megfelelő. 1 M-ért nem is a kínálat legalját kapod. Annak idején, 2012-ben nekem egy jól felszerelt dízel (munka miatt 90%-ban autópályás ingázásra) H Astra volt az első autóm. Nem bántam meg.
Valami gyakori, egyszerű szívóbenzines típust vegyél, amiből nem csak a leglefingotabbakat tudod megvenni.
A G astra tökéletes ilyen szempontból.
G Astra, toyota Corolla jó választások.
Egy haveromnak a Corollájába már 630 ezer km van. Újkora óta a családja tulajdonában volt, és soha semmi komolyabb baja nem volt.
Megkapta a 10 ezrenkénti olajcserét, minden kopó alkatrész időben volt cserélve, így egyszer nem hagyta őket cserben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!