Betörte a szélvédőm a szembe jövő busz, számíthatok kártérítésre, vagy vakfolt?
Hazafele tartottam melóból lakott terület, 50-es sebesség. Előttem gyorsan ment el egy platós autó, kanyar és nem voltalőttem már előttem senki, szembe sávban jött egy busz és két másik autó amint a busz mellém ér és elment hatalmas pukkanás és a szélvédőm széle betört.
Először fel se fogtam mi történt, aztán láttam a pókhálót, megfordultam és a rendszámot felírtam és az időpontot.
Azt fogom mondani, hogy menetrögzítő kamera is felvette és ha nem hajlandók kifizetni az új szélvédőm, akkor megyek a rendőrségre és az összes létező helyen feljelentem őket.
"Azt fogom mondani, hogy menetrögzítő kamera is felvette"
Utána meg szívod a fogad,amikor elkérik a felvételt te meg csak pislogsz, hogy hát öö igazából az nincs is...szépen megalapozod a kártérítés menetét, hogy élből hazudsz.
Így jártál, ez az autóval való közlekedés része.
Ha a sofőr el is ismeri, a biztosító valószínűleg nem fogja, mivel bizonyíthatatlan hogy a sofőr okozta a kárt.
Megelőzöd, előtte megállsz, meg van néha megállója is..
mi köze a guminyomásnak ahhoz? amúgy kis kavics meg nem fogja pókhálósra törni az üveget, viszont ikerkerék közt is láttunk már féltéglát is akár. :D
Szerinted ez kit fog érdekelni?
Ha ez így működne, mindenki így javitaná az autóját. Megreped a szélvédőm, akkor megvárom elmenjen 1 busz melletem, felirom a rendszámot, majd hisztizek fizessenek. Biztos nem kacagnak ki. Szerintem mindenképp keresd meg őket, poén lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!