Jobb első visszapillantó tükör letört?
Letört a visszapillantó tükröm jobb oldalt.A burkolat szétment teljesen,a tükör "egyben" van,de szétrepedt ezer helyen.Kókányolnom kell majd,hogy visszarakjam,még nem tudom mivel kellene,azt sem szeretném ha lerepülne menet közben.A rend éber őre mennyire csesztetne emiatt? Jövőhéten érkezik meg az új.Második autóm nincs.
Egyébként valaki levitte...
Jobb oldali tükör.Így megfelel? :)
Este vitte le valaki a tükrömet.Holnap mennem kell dolgozni,emiatt tettem fel a kérdést,poénkodásra most nincs hangulatom
"Kókányolnom kell majd,hogy visszarakjam"
Tehát nincs is a helyén?
Rakd magad mellé az ülésre, ha megállít a rendőr (bár százalékosan elég kicsi rá az esély), majd azt mondod, hogy az előbb történt egy parkolóban.
Duct tape.
Vagyis vastag ragasztószalag. És ha kell a visszapillantás, akkor az eltört tükörre felrögzíthetsz egy akármilyen sima tükröt.
Nem szabályos, de nem repül el.
Nekem úgy rémlik, hogy csak 2 tükör kötelező. Egy bal oldali és a jobb oldali/középső választható.
Tehát ha a bal oldali és a középső megvan, akkor mehetsz. Műszakin mondjuk nyilván nem menne át így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!