Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan csináltathatok USA...

Hogyan csináltathatok USA rendszámot? Mi ennek a menete, mennyire költséges?

Figyelt kérdés
Van egy 2101-0 zsigulim és a hátfalán kicsi rendszámnak van hely gyárilag. A rendszámtábla világítás is ehhez van kialakítva.

2022. szept. 23. 06:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

11/11 A kérdező kommentje:

A usa rendszámot arra szokták érteni hogy kisméretű. Ha retardált **** vagy akkor húzzál ****

Kedveském, az USÁ-t arra szokták érteni, hogy USA. Amerikai Egyesült Államok.

Lehet, hogy a te faludban az USA az kis méretűt jelent, de sehol máshol az országban nem.

Szóval ha kis méretűre gondolsz, akkor írd azt: kis méretű.

2022. szept. 24. 20:00
 12/16 anonim ***** válasza:

Usa rendszám?

Ez valami suttyó-szleng lehet, soha nem hallottam.

Egyébként téves is, mert amerikai autókra sokszor B típusú (Uxx-123) rendszámot raknak (amit a motorokra is), a zsigulira pedig valószínűleg C típus lenne a jó.

2022. szept. 24. 20:10
 13/16 anonim ***** válasza:

Itt látod a különbséget:

B típus ("usa rendszám"): [link]

C típus: [link]

2022. szept. 24. 20:14
 14/16 anonim ***** válasza:

A B tipus az motorokra lett szánva, de kapta autó is nyilván, tudom nekem is az van az egyiken.

De az nem usa. kanadai rendszámom van, találkozókon szoktam felpattintani..

2022. szept. 25. 00:40
 15/16 veterán vas ***** válasza:
100%
Lehet hisztizni, de ha alaki USA rendszámot ír, akkor 10-ből 10 ember, az USA-ból származó rendszámra gondol.
2022. szept. 25. 15:49
 16/16 anonim ***** válasza:
B típusú rendszámot már már csak az új karakterből adnak ki illetve a régi eu-s táblákat gyártják újra . Zsiguli B-s rendszámozás nekem emiatt volt rendszám csere új rendszámot kértem egyedi rendszámként 112 ezer Ft és azt B tipusúban kértem mivel azt lehet minden gond nélkül így lett a gépnek LA DA-### a rendszámom úgynevezett kis kocka / motorrendszám méretben azaz hivatalosan B típusú rendszám méretben . Viszont én emiatt párban kértem így elől is és hátul is B típusú van rajta
2022. dec. 21. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!