Csak egy ilyen ok miatt hogy lehet utálni egy autómárkát?
Mostnaában, ha oismerősökkel, barátokkal beszélgetünk a kocsikról, mindig előkerül a téma, hogy ők mennyire utálják a Mercit.A miértre a válasz: "Mert az összes surmó cigány azzal jár:"
Én ezt a magam részéről óriási marhaságnak tartom. Egyrészt a cigányok szerintem azért járnak sokan Mercedessel, mert ma itthon ez az egyik autófajta, amelyikkel hatalmatr lehet kifejezni. Másrészt legalább annyi BMW-t látok ilyen sofőrrel és néhány Audit is.
Régebben a piros Lada volt a tipikus gipsyjárgány, de attól még sok normál ember is járt vele, nem keresett másfajta autót.
Ezen kívül sok taxis és tehetősebb család szintén szereti a márkát a hagyományos erényei miatt.Arról már nem is beszélve, hogy a mostani Mercik kifejezetten szépek(plk. az S, a CL és különösen a CLS osztály)
Éppen ezért nem értem, mi ez az ellenszenv, ami manapság a típust körülveszi. Nem hülyeség egy egyébként kitűnő autót a használói egy része miatt utálni?
21.33
Így van! Olvastam, hogy régebben(de lehet,hogy még ma is) Olaszországban a gengszterek kedvenc kocsija volt az Alfa Romeo, a robbanékonysága miatt. Ha elkövettek valami piszkos dolgot, akkor nagyon jól jött a meneküléshez. Ez viszont nem jelentette azt, hogy minden Alfás gengszter.
13:25 vagyok.
Normál családból származom, a szüleim gimnáziumi tanárok, csak annyi ésszel áldott meg a sors, ami két embernek is elég lenne.
Amit a megbízhatatlanságról írtam az sajnos tényleg igaz, napi kapcsolatban vagyok nem egy Mercedes tulajjal és jó néhány illúzióromboló történetem van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!