Csak egy ilyen ok miatt hogy lehet utálni egy autómárkát?
Mostnaában, ha oismerősökkel, barátokkal beszélgetünk a kocsikról, mindig előkerül a téma, hogy ők mennyire utálják a Mercit.A miértre a válasz: "Mert az összes surmó cigány azzal jár:"
Én ezt a magam részéről óriási marhaságnak tartom. Egyrészt a cigányok szerintem azért járnak sokan Mercedessel, mert ma itthon ez az egyik autófajta, amelyikkel hatalmatr lehet kifejezni. Másrészt legalább annyi BMW-t látok ilyen sofőrrel és néhány Audit is.
Régebben a piros Lada volt a tipikus gipsyjárgány, de attól még sok normál ember is járt vele, nem keresett másfajta autót.
Ezen kívül sok taxis és tehetősebb család szintén szereti a márkát a hagyományos erényei miatt.Arról már nem is beszélve, hogy a mostani Mercik kifejezetten szépek(plk. az S, a CL és különösen a CLS osztály)
Éppen ezért nem értem, mi ez az ellenszenv, ami manapság a típust körülveszi. Nem hülyeség egy egyébként kitűnő autót a használói egy része miatt utálni?
Én csak azokat az embereket utálom, akik azzal "menőznek", hogy milyen autó van a s*ggük alatt...
Én is ilyen voltam 18 és 21 éves korom között, de mentségemre szóljon, hogy a Mercedes, BMW stb. kategóriánál sokkal komolyabb kocsim volt akkor is, amit ráadásul a saját pénzemből vettem, és, hogy gyerekkoromban mindenhonnan kinéztek, ezért pedig komoly kisebbségi komplexusom volt.
De észhez tértem és ma már röhögök minden pozőrön.
Végezetül elmesélem miért nem szeretem én a Mercedest.
Egy-két típuson kívül nem lehet hozzájuk manuális váltót rendelni.
Magas ára ellenére nagyon megbízhatatlan.
Nem lehet pörgetni, és ez számomra csak egy Aston Martinnak megbocsátható.
13.25
Te jó isten, milyen családból származol te, hogy a saját pénzedből jóval komolyabb kocsit vehettél?!
A kérdés persze csak kéöpletes, nem kell válaszolni rá, csak kissé megleptél.
"Magas ára ellenére nagyon megbízhatatlan."
Valóban így van,még a Fiat is veri.. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!