Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki adott már el autót az...

Debremart kérdése:

Valaki adott már el autót az ebay-en? Érdemes felrakni?

Figyelt kérdés

2022. szept. 22. 10:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Én adtam el Németországban,nem mondom,hogy megérte, szép állapotú kabrió f Astra volt, 98-as, új küszöbökkel, új Tüv-el valami 780 euróra ment fel,mobilen kaptam volna 1200-1500-at érte, és még az ebaynek is fizettem valami 80 eurót, egy apa vette meg a lányának, rá egy évre ő is kitette miután a lány végighúzta vele a szallagkorlátot, akkor 350 ért adtál el
2022. szept. 22. 10:37
 2/6 anonim ***** válasza:
*adták
2022. szept. 22. 10:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Mármint Németországban voltál, vagy csak onnan jöttek el érte? Nekem is kabrióm van csak Renault és így ősszel nem igazán kell senkinek, meg a 2.0 benzines motorja végett sem, mert inkább a dízelt keresik mostanság. Itthon legalábbis.
2022. szept. 22. 11:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Németországban élek és itt adtam el, Magyarországra nem mennek a németek autót venni, hacsak nem valami kincset érő példányról van szó, mint régi mercik és hasonlók, de azok már Magyarországon is vagyonokba kerülnek.

Hogy Magyarországon mennyire éri meg eladni ebayen nem tudom, inkább várd ki a tavaszt és jobban eladod mint most elpocsékolni kevés pénzért.

2022. szept. 22. 11:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Körülbelül tavaszi áron van, nem pocsékolnám el kevés pénzért, pont azért kérdeztem meg, mert ott gondolom nem csak németek járnak fel autót vásárolni. Nyáron egy kereskedésben kínáltak volna úgy, hogy azért voltak bajai 900 ezer Ft-ot. Mostanra már a hibák a klímán kívűl javítva lettek. Nem adtam oda annyiért.
2022. szept. 22. 12:52
 6/6 Hintalow ***** válasza:

Külföldiek, hacsak nem valami ritkaság, nem fognak érdeklődni utána. (minek macerázna más ország beli tömegautó hazajuttatásával, ha otthon is van kínálat)

Itthonra meg nem éri meg ebayyel vesződni, mert a saját díjai miatt nem lesz jó biznisz.

Szerintem összességében nem éri meg, max akkor, ha valami olyan ritkaságról van szó, aminek a felárát itthon nem fizetnék ki, de külföldön meg igen.

2022. szept. 22. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!