Téli gumit érdemes már felrakni?
Figyelt kérdés
Nagyon ingadozik a hőmérséklet,többnyire a reggeli órákban használom az autót,de van hogy nappal is megyek hosszabb útra.
Állandó reggel 10-15 km,nappal kb 3-4 naponta 80-100 km amit megyek vele.
2021. okt. 30. 08:26
1/9 anonim válasza:
Én hétfőn rakattam fel. A kapun kívül állt a sor vége a gumisnál…
3/9 anonim válasza:
Ha nagyobb biztonság érzetet ad, akkor rakd
4/9 anonim válasza:
Igen. Inkább most, mint hogy a tényleg hidegben kelljen kapkodni vele. A délutáni 10-15 fokban sem fog szétkopni a téligumi.
5/9 anonim válasza:
"A kapun kívül állt a sor vége a gumisnál…"
ezért cserélem otthon 😃
6/9 Barnabas333 válasza:
Én nov. 5dikére kértem időpontot a téligumihoz. De én messze tárolom a lakóhelyemtől, nem úgy van, hogy bármikor rápattintják.
7/9 anonim válasza:
#6, én 250km-nyire tárolom. De minden hétvégén és szabadságom alkalmával ott vagyok, szóval nem okoz gondot.
Ahol hét közben lakom, ott egy közös teremgarázs van a ház alatt. Ott én se merném tárolni.
8/9 anonim válasza:
Azért 15-18 fokban látványosan rosszabb a téli.
Én is felrakattam, csináltunk tesztet többször mérve átlag 5m-el később áll meg. Hajnalban 2 fokban kb egyforma a fékút.
Majd nyálkás, havas úton mutatja meg magát a téli gumi.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de a kérdés az volt hogy többet használom reggel mint délután,és ezáltal hogy jobb?nem kérdeztem hogy ki mikor és hol rakta fel,azt se kérdeztem mekkora sor van a gumisnál,és azt se hogy hol tároljátok a gumit
2021. nov. 9. 14:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!