Első generációs 1.3as toyota yarisról mik a vélmények?
Figyelt kérdés
Első autónak szeretném friss jogsival, leginkább a teljesítményére lennék kíváncsi, hogy dolgozik-e az a 86 ló. Illetve hogy vasarlásnál mire kell figyelni. Válaszokat előre is köszönöm2022. szept. 20. 22:20
1/3 anonim válasza:
Nekem a 87 lovas 1.3-as van. És dolgoznak rendesen a pacik. :D A 75 lovas Astra után egy áldás és kész kis versenyautó. Az óracsoportját mondjuk gyűlölöm, sose fogom igazán megszokni. Meg kinézetre az egész autó egy vicc, olyan mint egy játékautó, de hát ennél nagyobb bajom ne legyen vele. :D
Vásárlásnál csak azt néztem, hogy ne rohadjon, és a motorja legyen rendben. Meg a kaszni valamennyire vállalhatóan nézzen ki, ha már volt miből válogatni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ így már bátrabban veszem meg, hogy tudom hogy nem egy döcögös kisautó
2022. szept. 21. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!