Eladtam az autót, adás-vételi lepecsételve. Mégis jött a büntetés. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Adás-vételin pontos dátum percre pontosan, a kormányablak pecsétet megkapta, de rá egy napra kaptam egy büntetést.2022. szept. 20. 20:23
11/16 anonim válasza:
Ha minden igaz ,akkor meg is tudod nézni a rólad készült drága fotókat, és hacsak nem tükröződött a szélvédő, akkor láthadod magadat. Hacsak valaki nem klónozta a rendszámodat 😉
12/16 anonim válasza:
Viszed magaddal a papírodat és reklamálsz.
13/16 anonim válasza:
Na várjál! Most visszaolvastam a kommenteket. Szombaton adtad el és kedden jött a papír. Akkor szinte biztos, hogy maga a jogsértő esemény nem hétfőn történt, hanem még szombat előtt, amikor még a tiéd volt az autó, te használtad. Ez esetben evidens, hogy te fizetsz, jogosan. Az, hogy eladtad, nem azt jelenti, hogy visszamenőleg sem kell semmit kifizetned.
14/16 anonim válasza:
De a levélben pontosan le van írva hogy mikor, mit és hol követtél el, sőt ha gyorshajtás akkor a fotót is megtudod nézni a kapott kód alapján.
15/16 anonim válasza:
Miért nem vagy képes elolvasni a levelet, ami a csekk mellett van? Benne van a dátum, hogy mikor követted el a szabálysértést. Ahogy előttem írták, nem jön meg egy nap alatt a levél, szóval jó eséllyel az még a tiéd. Szóval befizeted és kész.
(egyébként én múlt héten pont nem Vas megyéből kaptam a büntit, hanem Vásárosnaményből egy érdi gyorshajtás miatt, szóval nem kellene hülyeségeket írni)
16/16 anonim válasza:
Ez olyan, mintha eladnád a lakásodat, másnap pedig kijönne az utolsó havi gázszámla. Ott sem lobogtathatod az adásvételit és nem adhatod oda a csekkedet az új tulajnak, hogy fizesse be ő az utolsó havi fogyasztásodat, hiszen te már eladtad a lakást, semmi közöd hozzá. Ugyanúgy neked kell befizetned, nem háríthatod át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!