Eladtam az autót, adás-vételi lepecsételve. Mégis jött a büntetés. Mi a teendő?
Az mégiscsak a Tied lesz!
A gyorshajtásos büntetést MINDIG a Vas megyei rendőrfőkapitányság küldi, ők dolgozzák fel a beérkező büntetni valókat.
Én is pesti vagyok és kaptam (kaptunk) évek alatt kettőt onnan pesti gyorshajtásra.
30e..
kedves kérdező: ezt ugyan senki nem mondja, de még a szerződés aláírása után rögvest be kell ballagni az ország legközelebb lévő kormányablakába, hogy ez a történet ne fordulhasson elő.
Sajnos ezt fizetned kell. Mondhatnánk tandíj. A vevő ezt tudta.
#9, nincs igazad. Ezért van óra perc is feltűntetve az adásvételin. Ezzel le van védve az eladó. Na meg aztán szombaton hová ballagnál be? Mi van ha a vevő már az első autópályára felmegy matrica nélkül? Akkor azt is te fizeted?
Kérdező. Mindegy hogy hol történt a gyorshajtás, összesen két helyről kaphatsz levelet.
Mivel már kedden megkaptad a levelet, azt még pénteken (vagy előbb) adták fel, és addigra már fel is dolgozták az ügyet. Ez még egészen biztosan a te sarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!