A járműhöz nem tartoznak a műszaki állapotára vonatkozó adatok. Ez mit jelent?
"Gondolom 4 évesnél fiatalabb autó, vagy nem olyan rég lett behozva, ezért még nem volt Magyarországon műszaki vizsgáztatva."
Gondolom még soha nem vettél új autót. Új, 0 km-es autóknál úgy kezdődik a forgalomba helyezés, hogy le kell műszakiztatni. 2018-as autóm van. 2018.02.13-án lett forgalomba helyezve és első nyilvántartásba véve. JSZP-n ott van a műszaki vizsgák között, adatokkal, fotókkal, hogy 2018.02.08-án vizsgázott, 4 év érvényességi idővel.
Külföldről behozott autónál lehet, hogy honosíttatható a külföldi műszaki. Erről nekem nincs pontos tapasztalatom, még nem vettem behozott autót.
Nem hiszem. Random szoktam autókat lekérdezni, én is láttam már ilyet. Ha kicsit később próbálod meg leírni akkor is ezt írja?
Olyat is láttam már a biztosítási információknál, hogy a jármű kártörténete nem azonosítható be, vagy nem szolgáltatható róla adat.
Pont ezért döbbentem meg, hogy ez csak az utolsó 3 év adatai! Sokszor nem túl profi 4K felbontású képeket töltenek oda fel.
Azon is meglepődtem, hogy mennyi hiteles autó van. És nem csak a pár évesek ilyenek, hanem a 10-12 éves autókon is sokszor hitel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!