Valahol le tudom kérdezni egy autó tulajdonosának nevét ingyen?
Akkor elárulom, hogy én is szoktam házakat, járműveket, stb. fotózni, és nem rossz szándékkal. Nem kell mindig rögtön a legrosszabbra gondolni.
Egyébként közterületen/-ről azt fotóz amit szeretne, úgyhogy semmi illegálisat nem csinált.
6 - os, az egy dolog, hogy semmi illegálisat nem csinált, de jobb félni, mint megijedni!
Továbbá tegnapelőtt egyik barátoméknál is fotózták a házukat, másik kocsival, viszont hozzájuk még dobáltak be virsliket is a kutyának. Szerencsére a kutya aznap nem lett kiengedve estére az udvarra.
Igen, a betörők pont így csinálják.
Nappal, mikor nem melóban vagy, odamennek a saját rendszámos kocsival, és látványosan fotóznak.
#1-4-6 vagyok, nyilván ha ez így igaz, és van összefüggés (ugyanazok voltak), az már más, ha bedobálnak ezt-azt, akkor már-már lehet vele foglalkozni, figyelgetni, illetve védekezni pl. nem engeded ki a kutyát, átnézed a kertet, de ez eddig nem derült ki a történetből - csak fotózásról volt szó.
Szomszédok, más ismerősök, stb. senki nem tud semmit? Illetve történt valami mostanában a településen? Milyen autókkal voltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!