Kuplung rángat, mi lehet a hiba? (207-os Peugeot)
Figyelt kérdés
3 napja hoztam el a szerelőtöl, kuplungcsere történt "elvileg". Viszont az eredeti hiba se szűnt meg (azaz ha 90nél gyorsulni akarok es lepadlozom, nem gyorsul, fordulatszam lassan emelkedik es egett szag van). A bajom az, hogy nő vagyok, es igen, nem értek hozzá. De mar lassan fejős tehénnek néznek hisz most azt mondta hogy hidraulika nem lett cserélve és az plusz 40 lesz. Mi lehet a probléma?2022. szept. 16. 21:16
1/4 anonim válasza:
Égett szaga a kuplungtárcsának van.
2/4 anonim válasza:
Ahogy egyes mondta... amit leírtál, az alapján nem is csináltak vele semmit.
Van esetleg valamilyen barátod, aki ért az autókhoz? Úgy érdemes autót szervizbe vinni, hogy ott van valaki aki legalább alap szinten ért az autókhoz, tehát nem lehet teljesen átverni.
3/4 A kérdező kommentje:
A bátyám, ő külföldön van, nagyon kiakadt és felhivta a szerelőt hogy garanciásan akkor legyen kedves orvosolni a problémát. Bár az én bizalmam már oda, de nem fizetnék ki még egyszer 66 ezer ft munkadíjat egy másik szerelőnek ha nem muszáj.
2022. szept. 16. 22:56
4/4 anonim válasza:
kérd vissza a pénz és keress másik szerelőt
Ha határozott vagy általában engednek(tapasztalat)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!