Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Peugeot 206 CC és Peugeot...

A Peugeot 206 CC és Peugeot 207 CC azok valóban az év homoszexuális autói voltak annak idején?

Figyelt kérdés

Évszámokat nem tudok írni, csak hallottam, itt ezen az oldalon is. Ti vennétek konkrétan ilyen típusokat?

Nagyon furcsa, ha férfi ilyenben mutatkozik?

#Peugeot #francia autó #Kupé kabrió
2022. szept. 14. 08:28
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Francia xarokat meg amúgy se vennék. Főleg nem a csóri nőcik "kedvencét" a 25 éves formájú és technológiájú 206 és 207-est. Ezért vettem ultra áramvonalas újabb generációs, 2010-es Ford fiesta-t.
2022. szept. 18. 11:05
 22/23 anonim ***** válasza:
Rendben, F. P. F., büszke vagyunk rád! Bízok benne, hogy 40+ éves férfi létedre végre eljutsz oda valamikor, hogy nem az autód határozza meg az önértékelésedet, és akkor nem fogsz annyit vergődni ezen a témán. Mert a kérdéseidből és a reakcióidból tényleg egy önbizalomhiányos, autójával kompenzálni próbáló ember személyisége rajzolódik ki. De van remény, viszont ehhez komoly énkép-erősítésre lesz szükséged.
2022. szept. 21. 11:06
 23/23 anonim ***** válasza:
javítás: büszke vagyok
2022. szept. 21. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!